CANLI ŞİFRESİZ MAÇ İZLE! Fenerbahçe - Gaziantep FK... MAÇTAN ANLAR

CANLI ŞİFRESİZ MAÇ İZLE! Fenerbahçe - Gaziantep FK... MAÇTAN ANLAR
CANLI | Fenerbahçe 2-1 Gaziantep FK GOLLER | Fenrerbahçe 3', 18' Dzeko... Gaziantep Fk, Arda Kızıldağ

Trendyol Süper Ligi 2023-2024 sezonu ilk haftasında deplasmanda Fenerbahçe'ye konuk olan Gaziantep FK, rakibine ilk yarıda yediği gollerle 2-1 mağlup oldu ve sezona mağlubiyet ile başladı...

------

Fenerbahçe ile Gaziantep FK arasındaki mücadelenin 60. dakikası ev sahibi takımın üstünlüğüyle geçiliyor...

-------

Kazanılan penaltıyı Tadic, kullanırken Batuhan kalesinde devleşerek gole izin vermedi. Mücadele 2-1 devam ediyor..

-----

51. dakikada VAR'dan çağrılan Abdülkadir Bitigen izleme sonrası Max Gradel'in koluyla müdahele ettiğini belirterek penaltı noktasını gösterdi.

------

İkinci yarı Fenerbahçe'nin vuruşuyla başladı... 2-1

Ev sahibi ekip ikinci yarıya Mert Hakan ile Zajc değişikliğiyle başladı.

-----

Trendyol Süper Ligi 2023-2024 sezonu ilk haftasında oynanan maçta ev sahibi Fenerbahçe 3 ve 18. dakikalarda yeni transferi Dzeko'nun attığı gollerle ilk yarıyı 2-1 önde kapatırken Gaziantep FK adına ise ilk yarının uzatma bölümünde Arda Kızıldağ attı.

23. dakikada Gaziantep FK'nın yıldız ismi Alexandru Maxım, arka arkaya gerekiz yere gördüğü sarı kart sonrası kırmızı kartla oyundan atıldı ve takımını sahada 10 kişi bıraktı. Teknik Direktör Erdal Güneş'te 41. dakika da sarı kart gören isim oldu..

İlk yarıda çok kötü bir görüntü çizen ve Fenerbahçe karşısında pozisyon bulamayan kırmızı-siyahlılar ilk yarının uzatma dakikasında duran toptan Arda ile golü bulurken Maxım'in de kırmızı kart görmesiyle ikinci yarıda zorlu bir 45 dakika bekliyor...

----

İlk yannın uzatma dakikalarında Gaziantep FK, Arda Kızıldağ ile farkı 1'e indirdi 2-1

----

Fenerbahçe'nin ikinci golünün ardından sarı kart gören Maxım, 23. dakikada hakemi alkışla protestosunun ardından kırmızı kart görerek takımını gereksiz yere 10 kişi bıraktı.

-----

Fenerbahçe 18. dakkada Dzeko ile farkı 2'ye çıkardı ve maçta mücadele 2-0 ev sahibi üstünlüğüyle devam ediyor..

---

Trendyol Süper Ligi 2023-2024 sezonu ilk haftasında oynanan maçta 15. dakikada geride kalırken İrfancan'ın asistinde Dzeko ile golü bulan Fenerbahçe mücadeleyi 1-0 önde götürüyor.

15 dakikalık bölümde Gaziantep FK'nın olumlu bir atağı olmazken kırmızı-siyahlılar Fenerbahçe karşısında pozisyon bulmakta zorlanıyor...

-----

Henüz maçın 3. dakikasında Fenerbahçe yeni transferi Dzeko ile 1-0 öne geçti...

------

Ülker Stadyumunda Feherbahçe ile Gaziantep FK arasındaki 1. hafta mücadelesi müsabakanın hakemi Abdülkadir Bitigen'in düdüğüyle başladı. Mücadele 7 ay sonra sahalara dönüş yapan kırmızı-siyahlıların vuruşu ile başladı.

Gaziantep FK sahaya ' deprem süresince yanımızda olan herkese teşekkür ederiz' pankartı ile çıktı.

-----

Fenerbahçe karşısına sürpriz bir 11'le çıkan teknik direktör Erdal Güneş, uzun bir aradan sonra yeniden futbola döndüklerini belirterek, şu açıklamalarda bulundu;

"Öncelikle Fenerbahçe taraftarına teşekkür ediyorum. Takımımızı tribünlere çağırdılar ve açtıkları pankartta bizim için çok değerli. Tabii bizim için zor süreçti, yaşadığımız asrın depremi sonrası istemeden de olsa lige ara vermek zorunda kalmıştık. Bugünlere gelmek zordu ama bizler profesyonel insanlarız, bugün buradayız yeni sezonun ilk maçına çıkacağız. Yeni sezonun Türk futboluna hayırlı olmasını diliyorum. İnşallah bizde güzel bir sezon geçirip taraftarlarımızı mutlu ederiz."

----

Saat 21.45'te başlayacak zorlu maç öncesi Gaziantep FK, güçlü rakibi Fenerbahçe karşısına çıkacağı 11 belli olurken teknik direktör Erdal Güneş, kalede Mustafa yerine Batuhan'ı tercih etmesi dikkat çekti.

Teknik Direktör Erdal Güneş, Fenerbahçe karşısına şu 11'ye çıkacak;

Batuhan Şen, Papy, Arda Kızıldağ, M'Bakata, Khacef, Mustafa Eskihellaç, Jevtovic, Furkan, Gradel ve Markovic

Gaziantep FK Yedekler; Mustafa Burak Bozan, Berkan, Ulaş, Ömürcan, Onur, Luka, Bahadır, Mirza, Veliu ve Riascos

Fenerbahçe'nin 11'i ise şöyle;

Altay, Osayi-Samuel, Becao, Djiku, Ferdi, İsmail, Mert Hakan, Szymanski, Tadic, Kent, Dzeko.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.