HAVA 45 DERECE ... Tarlada 55 Dereceyi Buluyor... Şanlıurfalı Vali Yardımcısı'ndan 'MEVSİMLİK İŞÇİLER' İÇİN Duygusal Paylaşım

HAVA 45 DERECE ... Tarlada 55 Dereceyi Buluyor... Şanlıurfalı Vali Yardımcısı'ndan 'MEVSİMLİK İŞÇİLER' İÇİN Duygusal Paylaşım
Şanlıurfalı, Kars Vali Yardımcısı Ramazan Taşkın, sosyal medya hesabı üzerinden Şanlıurfalı mevsimlik tarım işçilerini taşıyan minibüsü paylaşarak, onlar için destek ve dualarını iletti. Hemşehrimiz olan Taşkın, bu samimi paylaşımında, mevsimlik tarım işçilerinin emeği, alınteri ve helal rızıklarıyla dolu hayatına vurgu yaptı.

Paylaştığı karede gurbet ve hüzünün izlerini taşıyan mevsimlik tarım işçilerini gösteren Taşkın, "Bu karede gurbet ve hüzün var, alınteri ve helal rızık var, en önemlisi de çok kıymetli Şanlıurfalı mevsimlik tarım işçisi hemşehrilerimin hayatı var… Rabbim yar ve yardımcınız olsun." ifadelerini kullanarak duygularını dile getirdi.


Şanlıurfa'nın mevsimlik tarım işçileri, her yıl farklı bölgelere giderek çeşitli tarım işlerinde çalışıyor . Bu süreçte uzun yolculuklar, zorlu çalışma koşulları ve ayrılığın getirdiği zorluklarla karşı karşıya kalmakta. Kars Vali Yardımcısı Ramazan Taşkın'ın sosyal medya üzerinden yaptığı bu duyarlı paylaşım, mevsimlik tarım işçilerine olan saygı ve destekleri ile bir kez daha ön plana çıkmış oldu.

Taşkın'ın paylaştığı bu mesaj, insanların birbirlerine olan duyarlılığını ve dayanışmayı hatırlatan anlamlı bir örnek olarak görülmekte.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.