Gaziantep'te Ak Parti'de Yıllar Sonra gelen Buluşma... Güzelbey-Eruslu yeniden Ak Parti’de buluştu

Gaziantep'te Ak Parti'de Yıllar Sonra gelen Buluşma... Güzelbey-Eruslu yeniden Ak Parti’de buluştu
Ak Parti’de Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz’ın Ak Parti il başkanlığı ziyareti tarihi bit fotoğrafı da ortaya çıkardı. Bir dönem çok sert atışan Asım Güzelbey ve Ökkeş Eruslu başta olmak üzere bir çok isim yıllar sonra partiye geldi.

Ak Parti’de Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz’ın Gaziantep Ak Parti il başkanlığı ziyareti tarihi bit fotoğrafı da ortaya çıkardı. Bir dönem çok sert çatışan Asım Güzelbey ve Ökkeş Eruslu başta olmak üzere bir çok isim yıllar sonra partiye geldi.

Cevdet Yıılmaz başkanlığında parti binasında yapılan toplantıya Grup Başkan Vekili Abdülhamit Gül, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, belediye başkanları ve milletvekillerinin yanı sıra sürpriz isimlerin katıldığı gözlendi.

2 dönem Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı yaparken dönemim İl Başkanı Ökkeş Eruslu ile çok sert atışmaları olan ve birbirlerine yönelik sert eleştirilerde bulunan Asım Güzelbey yanyana geldi. Her iki isim yıllar sonra parti binasına gelirken, yıllardır partiye uğramayan Şahinbey Belediyesi eski Başkanı Ömer Can, eski milletvekilleri Halil Mazıcıoğlu ve Mahmut Durdu’nun da il başkanlığındaki toplantıya katıldıkları dikkat çekti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.