Gaziantep FK Lige Fenerbahçe Maçıyla Başlıyor Ama Gaziantep FK'da Hayaller ve Gerçekler!

Gaziantep FK Lige Fenerbahçe Maçıyla Başlıyor Ama Gaziantep FK'da Hayaller ve Gerçekler!
Lig açılışını Fenerbahçe maçı ile yapacak olan Gaziantep FK'da bugün ki maçın sonucu ise merakla bekleniyor. Bugün ki maçı sezona iyi bir başlangıç yapan Fenerbahçe mi kazanacak yoksa Gaziantep FK kazanarak bir mucize gerçekleştirecek mi? FENERBAHÇE - GAZİANTEP FK MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA VE HANGİ KANALDA CANLI YAYINLANACAK?

Trendyol Süper Lig'de temsilcimiz tam 190 gün sonra ilk resmi maçına yarın Fenerbahçe karşısında çıkacak. Süper Lig için iddialı bir kadro oluşturmayı başaramayan Gaziantep Futbol Kulübü'nde bu sene yönetim ve teknik ekip oldukça umutlu görünüyor.


ŞANSIZ KURA!


Gaziantep Futbol Kulübü ligin ilk açılış maçını iyi bir sezon geçiren ve Gaziantep FK'ya oranla çok daha iyi bir hazırlık ve transfer sezonu gerçekleştiren Fenerbahçe ile başlayacak.

TARİH TEKERRÜR EDER Mİ?

Süper Lig için hazırlıklarına devam eden Gaziantep Futbol Kulübü bugün son hazırlık maçını Kasımpaşa ile oynadı. İstanbul temsilcisine 4-2 mağlup olan Gaziantep Futbol Kulübü böylece yaz kampında oynadığı 5 maçtan da galibiyet alamadı.

5 MAÇ 0 GALİBİYET

Son hazırlık maçını Kasımpaşa ile oynayan Gaziantep Futbol Kulübü bu maçtan da galibiyet alamadı. İstanbul ekibine 4-2'lik bir skorla mağlup olan Gaziantep Futbol Kulübü daha önce oynadığı 4 maçtan da galibiyet alamamıştı.

5 MAÇTA 6 GOL ATIP 8 GOL YEDİLER!

Gaziantep Futbol Kulübü oynadığı hazırlık maçlarında hücumdaki ve savunmadaki sıkıntılar göze çarptı. Kırmızı-siyahlılar oynadığı 5 maçta sadece 6 gol atarken kalesinde ise 8 gol gördü.

TARİH TEKERRÜR EDER Mİ?

Süper Lig açılışını ligin güçlü takımlarından Fenerbahçe ile yapacak olan Gaziantep Futbol Kulübü geçirdiği hazırlık kampında ilk maç için hazır olmadığının sinyalini verdi. Daha önce 2019/2020 sezonun açılış maçında da karşı karşıya geldiği Fenerbahçe'ye 5-0 mağlup olan Gaziantep FK yeni sezonun açılışını da Fenerbahçe ile yapacak. Gaziantep Futbol Kulübü'ne kıyasla çok daha iyi bir transfer hazırlık dönemi geçiren Fenerbahçe'nin ilk maçı kazanmasına kesin gözüyle bakılıyor.


KAÇ TRANSFER YAPTIK?

Gaziantep Futbol Kulübü yeni sezon için İlker Karakaş, Max Gradel, Batuhan Şen, Salem M'Bakata, Ogün Özçiçek (kiralık) , Brayan Riascos ve Naoufel Khacef'i kadrosuna kattı. Yeni transferlerden İlker Karakaş geçirdiği talihsiz sakatlık sonucu omzunu kırdı ve uzun bir süre kadroda yer almayacak.

FENERBAHÇE KAÇ TRANSFER YAPTI?

Gaziantep Futbol Kulübü'nün rakibi Fenerbahçe bu sezon yaptığı transferle hem lig için hem de Avrupa için iddialı bir kadro kurmayı başardı. Fenerbahçe kadrosuna Umut Nayir, Edin Dzeko, Dusan Tadic, Rodrigo Becao, Mert Müldür, Sebastian Szymanski, Gustavo Henrique, Bartug Elmaz, İrfan Can Eğribayat, Ryan Kent, Alexander Djiku, Fred ve son olarak milli yıldız Cengiz Ünder'i kadrosuna kattı.

GAZİANTEP FK'NIN HEDEFİ PUANLA DÖNMEK

Gaziantep Futbol Kulübü Teknik Direktörü Erdal Güneş, ligin ilk haftasında deplasmanda oynayacakları Fenerbahçe maçı ile ilgili yaptığı açıklamada, "Fenerbahçe deplasmanından istediğimiz sonuçla döneceğimize inanıyoruz" dedi. Transfer çalışmaları ile ilgili de bilgi veren Erdal Güneş, en az 4 takviye daha yapacaklarını söyledi.

"FENERBAHÇE KARŞISINDA İSTEDİĞİMİZ SONUÇLARI ALACAĞIZ"

Ligin ilk haftasında deplasmanda oynayacakları zorlu Fenerbahçe maçı ile ilgili konuşan ve sahadan en iyi sonuçla ayrılmak istediklerini ifade eden Erdal Güneş, "Sezona zorlu Fenerbahçe deplasmanı ile başlayacağız. Kadıköy'de Fenerbahçe takımına karşı oynamak her takım için zordur. Rakibimizin ligdeki hedefi belli. Transfer döneminde aldıkları oyuncular da bunu gösteriyor. Fenerbahçe, Avrupa maçları oynadığı için bizden biraz daha avantajlı başladı sezona. Şimdi bir Avrupa kupası maçı daha oynayacaklar. O maçta da Fenerbahçe'ye başarılar diliyorum. Çünkü oradan alacakları sonuç ülke puanına ciddi katkılar sağlayacaktır. Biz de hazırlıklarımızı rakibimize göre yapıyoruz. Bizim için zor bir maç olacak ama böyle maçlar bizim gibi takımlar için fırsattır. Çünkü futbola ve başarıyı aç olan bir takımız. Bu maç bizim için bir fırsat maç olacaktır. İnşallah oradan iyi bir futbolla iyi ve istekli bir oyunla istediğimiz sonuçla döneceğimize inanıyoruz" şeklinde konuştu.

FENERBAHÇE - GAZİANTEP FK MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA VE HANGİ KANALDA CANLI YAYINLANACAK?

Fenerbahçe - Gaziantep FK maçı 13 Ağustos Pazar günü saat 21:45'te beIN Sports 1'de canlı yayınlanacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.