Erdal Güneş, Fenerbahçe'yi çözdü! Nasıl bir takımla sahaya çıkacak?

Erdal Güneş, Fenerbahçe'yi çözdü! Nasıl bir takımla sahaya çıkacak?
Son Dakika! Gaziantep Futbol Kulübü Teknik Direktörü Erdal Güneş, "Bizim için bir fırsat maçı olacaktır. İnşallah oradan iyi bir futbol ve istekli oyunla istediğimiz sonuçla döneceğimize inanıyoruz"

Trendyol Süper Lig ekiplerinden  Gaziantep FK'nin teknik direktörü Erdal Güneş, Fenerbahçe ile 13 Ağustos Pazar günü deplasmanda yapacakları 1. hafta maçından istedikleri sonuçla döneceklerine inandığını söyledi.

Güneş, sezona Fenerbahçe maçıyla başlayacaklarını ve Fenerbahçe ile evinde oynamanın zor olduğunu dile getirdi.

Fenerbahçe'nin sezona şampiyonluk hedefiyle başlayacağına dikkati çeken Güneş, şunları kaydetti: "Fenerbahçe bizden avantajlı sezona başladı. 2 resmi maçla başladılar. Avrupa’dan alacakları sonuçla  Türkiye puanına ciddi katkılar sağlayacaklardır. Biz hazırlıklarımızı ona göre yapıyoruz. Bizim için zor bir maç olacak ama böyle zor maçlar bizim  gibi takımlar için fırsattır. Çünkü futbola aç olan takımız ve oyunlarımız ile taraftarlarımız coşkuyla maçı bekliyor. Bizim için bir fırsat maçı olacaktır. İnşallah oradan iyi bir futbol ve istekli oyunla istediğimiz sonuçla döneceğimize inanıyoruz."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.