Gaziantep'te 65 Yaş Üstüne Toplu Ulaşım Darbesi! 65 Yaş üstü bundan sonra toplu taşımaya para ile binecek!

Gaziantep'te 65 Yaş Üstüne Toplu Ulaşım Darbesi! 65 Yaş üstü bundan sonra toplu taşımaya para ile binecek!
Gaziantep'te son zamanlarda gündem olan 65 yaş üstü yolcuların kartlarının iptal edilmesi ile ilgili son nokta koyuldu. İşte detaylar...

Gaziantep'te gelen akaryakıt zamları sonrası toplu taşıma ücretlerine de zam gelmişti. Zamma tepki gösteren vatandaşlara bir şok daha geldi. Gaziantep Minibüsçüler Odası Başkanı Sofu Çolak bundan sonra Gaziantep'te 65 yaş üstü vatandaşlarında ulaşım ücreti ödeyeceklerini açıkladı.


SON GÜN 15 EKİM!


Gaziantep Minibüsçüler Odası Başkanı Sofu Çolak yaptığı açıklamada 15 Ekim'e kadar 65 yaş sorunun çözülmesini bekleyeceklerini sorunun çözülmemesi durumunda ise kendi aldıkları karar uyacaklarını bildirdi. Çolak " 15 Ekim tarihine kadar çözüm üretilmezse bizler de TÖHOB’un kararına kesinlikle uyacağız. 65 yaş üstü terziye gitse bedavaya elbise alabilecek mi acaba? Biz neden bir yerden bir yere bedava taşıyoruz ki? Biz 1 milyon 487 araba olarak ayda 1 milyon serbest kartlı yolcu taşıyoruz. Serbest binişler en az 10 lira olmalı. 65 yaş üstü diye ücret almadığımız yolcu durakta durmadığı halde araca binmek istediği için şoförü tokatlıyor. Görüntüler de elimizde mevcut. Bu şekilde çalışmaya can dayanmaz. Üyelerimiz sinir hastası oldu artık. Bütün bunları anlattım ifade ettim bizlerde sıkıntı çok büyük mazota, parçaya, bakıma zam gelmesin artık. Gelirimiz belli giderimiz belli. Kazancımız ortada, kazanamıyoruz…” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.