Gaziantep FK ile Şehitkamil arasında dev protokol

Gaziantep FK ile Şehitkamil arasında dev protokol
Gaziantep Futbol Kulübü ile Şehitkamil Belediyesi arasında futbol adına çok büyük bir adım atılıyor. Her iki kurum arasında protokol yapılırken Gaziantep’te alt yapının güçlenmesi ve yeni genç yeteneklerin spora kazandırılması için Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu ile Gaziantep Futbol Kulübü arasında büyük bir adım atıldı.

Yıllardır alt yapıdan çok sayıda yıldız çıkaran Şehitkamil Belediyesi ile Gaziantep Futbol Kulübü işbirliği hazırlığında.

AMAÇ ALT YAPIYI GÜÇLENDİRMEK

Gaziantep FK ile Şehitkamil Belediyesi arasında spor alt yapısının güçlenmesi ve sportif eğitim alanında işbirliğine ilişkin olarak protokol imzalanacak. Bundan böyle Şehitkamil Belediyesi futbol akademisi Süper Lig temsilcimiz Gaziantep Futbol Kulübü’ne futbolcular yetiştirmeye devam edecek. Şehitkamil Belediyesi ile Gaziantep Futbol Kulübü arasında gerçekleştirilen iş birliği protokolüyle, Türk sporunun ve futbol branşı özelinde sporcu alt yapısının gelişimine katkı sunmak, futbolcu, antrenör ve hakemlerin performansını artırmak, kamuoyunun sportif ve sosyal faaliyetlere ilgisini artırmak, eğitim hayatını sürdüren çocuk ve genç yaştaki bireyleri spora teşvik etmek, her iki kurumun tesislerinde antrenman, maç ve organizasyon düzenlenmesine dair çalışmalar yapılacak.

 

ŞEHİTKAMİL ALT YAPISI ÖRNEK OLDU

Göreve geldiği ilk günden buyana spora ve sporcuya büyük önem veren Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu’nun tek hedefi ilk günden buyana futbolun ve sporun mutfağında çalışmak oldu. Çok sayıda genç yeteneği futbola kazandıran Şehitkamil Belediyesi kurduğu akademi ile adeta futbolcu fabrikası gibi çalıştı. Bununla birlikte Fadıloğlu ve ekibi Şehitkamil ilçesinde hem tesis saha sayısını artırarak genç yetenekleri sahaya çekmeyi başardılar.

 

GAZİANTEP FK’YA OYUNCU KAZANDIRACAK

Türkiye Futbol Federasyonu’nun ülke genelinde tüm takımlara kurmak istediği futbol akademisini yıllar önce Gaziantep’te kuran Şehitkamil Belediyesi çok sayıda genç oyuncu yetiştirirken tecrübeli ve başarılı teknik adamlar nezaretinde yüzlerce sporcu eğitim almaya devam ediyor. Bu akademi artık Gaziantep Futbol Kulübü’ne de oyuncu kazandırmaya çalışacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.