Gaziantep FK'da Gelenler Gidenlerin Yerini Dolduruyor mu? Gaziantep FK Fenerbahçe maçına hazır mı? Kadrodaki eksikler DİKKAT ÇEKİYOR!

Gaziantep FK'da Gelenler Gidenlerin Yerini Dolduruyor mu? Gaziantep FK Fenerbahçe maçına hazır mı? Kadrodaki eksikler DİKKAT ÇEKİYOR!
Yeni transferler Batuhan Şen ve Riascos'un da katıldığı kadroda güncel olarak 30 oyuncu bulunuyor. Gaziantep Futbol Kulübü'nde göze çarpan detaylardan birisi ise kadrodaki eksikler. Takımda bazı mevkilerde oyuncu bolluğu yaşanırken bazı mevkilerde ise görev alan tek bir oyuncu bile olmaması dikkat çekti.

Yeni transferler Batuhan Şen ve Riascos'un da katıldığı kadroda güncel olarak 30 oyuncu bulunuyor. Gaziantep Futbol Kulübü'nde göze çarpan detaylardan birisi ise kadrodaki eksikler. Takımda bazı mevkilerde oyuncu bolluğu yaşanırken bazı mevkilerde ise görev alan tek bir oyuncu bile olmaması dikkat çekti. 

PAZAR GÜNÜ FENERBAHÇE'YE KONUK OLUYOR!


Gaziantep Futbol Kulübü açılış maçını ligin güçlü takımlarından Fenerbahçe ile yapacak. Karşılaşma Pazar günü saat 21:45'te Bein Sports ekranlarından yayınlanacak. Karşılaşmanın hakemi ise henüz belirlenmedi. 


KADRO SÜPER LİG'E YETERLİ Mİ?

Yeni sezon hazırlıklarına devam eden Gaziantep Futbol Kulübü kadrosu ile soru işaretleri yarattı. İşte Gaziantep Futbol Kulübü'nde göze çarpan detaylar:

5 TANE ON NUMARA VAR!

Gaziantep Futbol Kulübü'nün 30 kişilik geniş kadrosunda "10 numara" pozisyonunda oynayabilen 5 futbolcu bulunuyor. Gaziantep Futbol Kulübü'nde 10 Numara mevkisin de Alexandru Maxim, Luka Stankovski,  Onurhan Babuscu, Berke Gürbüz ve Hasan Yurtseven forma rekabetine girecek. 

SOL KANATTA 4 OYUNCU VAR!

Gaziantep Futbol Kulübü'nün 30 kişilik geniş kadrosunda sol kanat pozisyonunda oynayan 4 oyuncu bulunuyor.  Gaziantep Futbol Kulübü'nde sol kanatta Max Gradel, Valmir Veliu, Mirza Cihan ve Mehmet Kuzucu forma rekabetine girecek. Sağ kanatta ise Lazar Markovic, Mustafa Eskihellac ve Abdulkerim Çakar forma rekabetine girecek. 


3 GOLCÜ VAR!

Gaziantep Futbol Kulübü'nün 30 kişilik geniş kadrosunda santraforda oynayan 3 oyuncu bulunuyor. Gaziantep Futbol Kulübü'nde santraforda Brayan Riascos, Yusuf Türk ve İlker Karakaş yeni sezonda forma rekabetine girecek. 


30 KİŞİLİK KADRODA LİBERO YOK!


Gaziantep Futbol Kulübü'nün 30 kişilik geniş kadrosunda ana mevkisi libero  olan oyuncu bulunmaması dikkat çekti. Yeni sezon da Erdal Güneş'in ana mevkisi önlibero olan Marko Jevtovic ve Bahadir Gölgeli'yi zaman zaman liberoda da kullanması bekleniyor. 

MERKEZ ORTA SAHADA CİDDİ SIKINTI VAR!


Gaziantep Futbol Kulübü'nün en sıkıntıı mevkilerinden birisi ise orta sahadaki rotasyon. 30 kişilik geniş kadroda ana mevkisi merkez orta saha olan tek oyuncu Furkan Soyalp. Ayrıca takımda sol ve sağ orta saha ise bulunmuyor.  Takımda Luka Stankovski,  Onurhan Babuscu ve  Berke Gürbüz de merkez orta saha olarak görev almasına rağmen Onurhan ve Berke'nin tecrübesizlikleri nedeniyle Erdal Güneş'in ilk 11 tercihleri arasında yer almıyor. 


GOLCÜ VE ORTA SAHA ŞART!


Yeni sezon için hazırlıklarını sürdüren Gaziantep Futbol Kulübü'nde eksik mevkilerden ikisi dikkat çekiyor. Kırmızı-siyahlı kulüpte merkez orta sahada oynayan sadece 1 oyuncu bulunurken forvette ise sadece 3 oyuncu bulunuyor. Yeni transfer edilen İlker Karakaş'ın sakatlığı nedeniyle uzun bir süre forma giyemeyeceği öğrenilirken diğer santrafor Yusuf Türk ise inişli çıkışlı performansı nedeniyle güven vermiyor. İlker'in sakatlığı Yusuf'un ise performansı nedeniyle Teknik Direktör Erdal Güneş'in elinde sadece yeni transfer edilen Brayan Riascos kalıyor. 


BEKLER GÜVEN VERMİYOR!


Gaziantep Futbol Kulübünde dikkat çeken mevkilerden birisi ise bekler oldu. Gaziantep FK'da sağ bekte Ömürcan Artan ve Berkan Küpelikılınç oynarken sol bekte ise yeni transfer Naoufel Khacef ve Onur Başyiğit oynayabiliyor.


KALE KİME EMANET EDİLECEK?

Gaziantep Futbol Kulübü'nde en rotasyonlu mevkilerden birisi ise kale. Kulüpte 4 kaleci bulunmasına rağmen kalecilerin vereceği performans merakla bekleniyor. Mustafa Burak Bozan'ın hazırlık maçlarında gösterdiği istikrarsız performans sonucu gözler Galatasaray'dan gelen Batuhan Şen'e çevrilmiş durumda. As kalecisi Günay'ı Galatasaray'a kaptıran Gaziantep FK'da en çok merak edilen mevkilerden birisi ise kale olacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.