Gaziantep'te Ulaşım'dan Sonra EKMEĞE ZAM GÜNDEMDE! PİDE 6,5 Lira, SOMUN yANİ fRANCA 7,5 Lira OLACAK!

Gaziantep'te Ulaşım'dan Sonra EKMEĞE ZAM GÜNDEMDE! PİDE 6,5 Lira, SOMUN yANİ fRANCA 7,5 Lira OLACAK!
Gaziantep'te dün toplu ulaşıma akaryakıt fiyatlarından sonr Dev zam %30 bandında zam geldi. Ulaşıma gelen zam ise ekmek zammını tetikledi. Gaziantep'te ekmeğe zam geliyor... Ağustos ayı sonu Gaziantep'te ekmeğe zam geliyor..

ULAŞIMA 2 AY'DA 2 ZAM!

Gaziantep'te bundan 2 ay önce toplu ulaşıma %43 oranında zam gelmişti. 2 ay önce gelen zamlardan sonra Gaziantep'te tam kart 6,95 TL'den %41 artışla 9,80 TL olurken öğrenci kartı ise  3,50 TL'den %43 artışla 5,00 TL olmuştu. Bugün açıklanan zamlardan sonra ise Tam kart 9.80 TL'den %35 artışla 14,50 TL olurken öğrenci kartı ise 5 TL'den %50 zamla 7,5 TL oldu.


ULAŞIM ZAMMI SONRASI UN VE EKMEĞE ZAM!

Her geçen gün artan maliyetler yeni zamları da peşinden getiriyor.  Bugün ulaşıma gelen zammın ardından Gaziantep'te fırıncıların da zam için başvuru yaptığı öğrenildi. Ulaşım zamlarının ardından un fiyatlarına da kısa bir süre içerisinde zam geleceği öğrenildi. 


FIRINCILAR ZAM SIRASINA GİRDİ!

Gaziantep'te Fırıncılar Odası ve Somuncular Odası ekmeğe zam yapmak için harekete geçtiler. Ulaşım ve un zamları sonrasında maliyetlerin tekrar artığını belirten Fırıncılar Odası ve Somuncular Odası ekmeğe zam yapmak için Büyükşehir Belediyesi'nin kapısını çaldılar.

ZAMLAR EN GEÇ BU AYIN SONUNDA TABELALARA YANSIYACAK!


Ekmek zammı için harekete geçen esnafın en geç bu ayın sonuna kadariçinde zam yapması bekleniyor. Zam için belediye ile görüşmelerini sürdüren odalar en kısa zamanda fiyatlara zam yapmayı düşünüyor.


PİDE 6.5 TL, SOMUN 7.5 TL


Ulaşım zammı sonrası harekete geçen odalar ekmek zammı için belediye ile görüşmelerine devam ederken gelen bilgilere göre Gaziantep'te bundan sonra pide 6 TL'den 6,5 TL'ye, somun ise 6.5 TL'den 7,5 TL'ye çıkacak. 


BİR AY OLMADAN 2. ZAM GELİYOR!

Gaziantep'te geçtiğimiz Temmuz ayında gelen ekmek zammının üzerinden bir ay geçmeden ikinci bir zam geliyor. Gaziantep'te ekmeğe en son zam 14 Temmuz'da gelmişti. Un ve ulaşım zammı sonrasında ise en geç bu ayın sonuna kadar ekmeğe 2. zammın geleceği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.