Gaziantep YENİ EMNİYET MÜDÜRÜ Celal Özcan YÖNETİMİ'NDE Durmuyor! Şehrin Her Noktası'nda ASAYİŞ UYGULAMASI... Celal ÖZKAN kimdir?

Gaziantep’te 56 ekip ve 126 polisin katılımıyla gerçekleştirilen huzur ve güven uygulamasında çeşitli suçlardan aranan 4 şüpheli yakalandı.

Gaziantep İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, il genelinde huzur ve güven ortamının devamının sağlanması, gürültü yaparak çevreye rahatsızlık veren araç ve şahısların men edilmesi, suç işlenmesinin önlenmesi ve meydana gelen suçların faillerinin yakalanması için çalışma başlattı. 56 ekip ve 126 polisle yapılan uygulamada bin 62 şahıs sorgulanarak çeşitli suçlardan aranması olan 4 şüpheli yakalandı.

3 araç trafikten men edildi

Uygulama çerçevesinde 410 araç kontrol edilerek 2918 sayılı Karayolları Trafik Kanunu’nun çeşitli maddelerini ihlal ettiği tespit edilen 29 sürücü ile araç plakasına cezai işlem uygulanarak 3 araç trafikten men edildi.

Celal Özcan kimdir?
Celal Özcan, 1971 yılında Kahramanmaraş ili Elbistan ilçesinde doğdu. 1993 yılında Polis Akademisinden mezun olduktan sonra sırası ile Adana, Malatya, Gaziantep, Adana, Ankara ve Bitlis illerinde çeşitli rütbelerde ve değişik birimlerde görev yaptı. Polis Başmüfettişi olarak çalışmakta iken, 2 Ağustos 2023 tarihli Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Gaziantep İl Emniyet Müdürü olarak atanmış olup, evli ve 2 çocuk babasıdır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.