Gaziantep’ten başlayan İstanbul'a kaçış macerası Bolu’da bitti

Gaziantep’ten başlayan İstanbul'a kaçış macerası Bolu’da bitti
Gaziantep’te ailesiyle birlikte yaşayan 16 yaşındaki M.İ.Ü., kendisine motosiklet almayan babasının 50 bin lirasını alıp İstanbul’a giderken Bolu Şehirlerarası Otobüs Terminalinde yakalandı. M.İ.Ü., ailesine teslim edilmek üzere otobüsten alınarak Çocuk Şubesine götürüldü.

Ailesinden habersiz olarak Gaziantep’ten yolcu otobüsüne binerek, İstanbul iline motosiklet almak üzere yola çıkan M.İ.Ü.’nün 10 saatlik macerası, yolcuların ihbarı üzerine sonlandı. Motosiklet almak için günlerce babasına yalvaran genç isteğinin kabul görmemesi üzerine, plan yaparak hareket geçti ve babasına ait 50 bin lirayı alarak İstanbul’a gitmek otobüse giderek yaşının büyük olduğunu belirtip bilet alarak yola çıktı.

Ne var ki 15 yaşındaki M.İ.Ü.’nün hareketlerinden şüphelenen yolcuların bu durumu polise bildirmesi üzerine Bolu İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil Müdürlüğü ekipleri, çocuğu gözetim altına alarak durumu Çocuk Şubesine bildirdi. Terminale gelen Çocuk Şubesi, küçük çocuğu şubeye getirerek, ailesine haber verdi. Bu sırada M.İ.Ü.’nün, çocuklarını kayıp olduğunu Gaziantep Emniyet Müdürlüğüne bildirdiği öğrenildi.

Babasına ait 50 bin lira ile Gaziantep’ten, kimseye haber vermeden İstanbul iline motosiklet almaya gitmeye kalkışan ve bu macerası Bolu’da biten genç, ailesine teslim edilmek üzere Çocuk Şubesinde misafir ediliyor. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.