Silahlı saldırıda 2 kişi yaralandı 1 kişi öldü! İşte o anlar

Mardin'in Kızıltepe ilçesinde çıkan kavgada 2 kişi yaralandı bir kişi hayatını kaybetti o anlar kameralara yansıdı.

Mardin'in Kızıltepe ilçesinde iki grup arasında çıkan ve sebebi henüz bilinmeyen kavganın sonunda 2 kişi yaralandı ve 1 kişi hayatını kaybetti. Kızıltepe ilçesine bağlı Fırat Mahallesi'nde meydana gelen olayda sebebi henüz bilinmeyen bir nedenden çıkan kavga kısa sürede büyüdü ve silahlı saldırıya dönüştü. 

İhlas Haber Ajansı'nda yer alan bilgilere göre: Çıkan kavgada Yılmaz Çokan (22) ve M.T. (28) yaralandı. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis sevk edildi. Bölgeye gelen sağlık ekipleri yaptıkları kontrollerde yaralanan Çokan’ın hayatını kaybettiğini belirlerken diğer yaralı M.T. ise yapılan müdahalenin ardından Kızıltepe Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alınmıştı.

Silahlı kavganın görüntüleri ortaya çıktı

Silahlı kavganın bir vatandaşın cep telefonu kamarasına saniye saniye yansıdığı görüldü. Görüntülerde ilk önce silah sesleri geliyor. Ardından beyaz bir otomobil olay yerine yanaşıyor. Araçtan inen bir erkek şahıs kaldırımda bulunanların üzerine silahla ateş açıyor. Bağrışma seslerinden sonra beyaz renkli otomobil olay yerinden uzaklaşıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.