Gaziantep'e Emniyet Müdürü DAYANMIYOR! HER 2 YILDA BİR EMNİYET MÜDÜRÜ DEĞİŞİYOR! Başbuğ’a güle güle, Özcan’a hoşgeldin

Gaziantep'e Emniyet Müdürü DAYANMIYOR! HER 2 YILDA BİR EMNİYET MÜDÜRÜ DEĞİŞİYOR! Başbuğ’a güle güle, Özcan’a hoşgeldin
Gaziantepli vatandaşlar ‘’Güle güle Başbuğ, hoşgeldin Özcan’’ dediler.

25 aydan bu yana Gaziantep Emniyet Müdürlüğü’nde görev yapan Mustafa Emre Başbuğ Gaziantep Emniyet Müdürlüğüne veda etti. 8 yılda 4 emniyet müdürü değiştiren Gaziantep’e, Bitlis Emniyet Müdürü ve daha önce de Gaziantep’te de görev yapan Celal Özcan getirilirken, Gaziantep’te görev yapan Emniyet Müdürü Mustafa Emre Başbuğ Kırıkkale’ye atandı. Gaziantepli vatandaşlar ‘’Güle güle Başbuğ, hoşgeldin Özcan’’ dediler.

8 yılda Emniyet Müdürü değişti

Gaziantep’e son 8 yılda 4 emniyet müdürü farklı tarihlerde görev yaparken, Erhan Gülveren 2015-2017 arası, Faruk Karaduman 2017- 2019, Cengiz Zeybek, 2019 -2021 Mustafa Emre Başbuğ, 2021-2023 tarihleri arasında görev yaptılar. Gaziantep’e atanan bu emniyet müdürlerinin ortalama kalma sürelerinin 19 ay olduğu ifade edildi.

Yeni Emniyet Müdürü Özcan Gaziantep’te çalışmış

Emniyet Müdürü Celal Özcan, 1971 yılında  Kahramanmaraş ili Elbistan ilçesinde doğdu. 1993 yılında Polis Akademisinden mezun olduktan sonra sırası ile Adana, Malatya, Gaziantep, Adana, Ankara ve Bitlis illerinde çeşitli rütbelerde ve değişik birimlerde görev yaptı. Polis Başmüfettişi olarak çalışmakta iken, 2 Ağustos 2023 tarihli Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Gaziantep İl Emniyet Müdürü olarak atanmış olup, evli ve 2 çocuk babasıdır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.