Gaziantep Futbol Kulübü'nden hedef PTT 1.Lig Mİ? Gaziantep Futbol Kulübü hem geçirdiği transfer süreci hem de aldığı sonuçlar ile eleştiri odağı oldu.

Gaziantep Futbol Kulübü'nden hedef PTT 1.Lig Mİ? Gaziantep Futbol Kulübü hem geçirdiği transfer süreci hem de aldığı sonuçlar ile eleştiri odağı oldu.
Yeni sezon hazırlıklarına devam eden Gaziantep Futbol Kulübü hem geçirdiği transfer süreci hem de aldığı sonuçlar ile eleştiri odağı oldu.

Ligin başlamasına çok az bir süre kalmasına rağmen henüz istenilen kadronun kurulamaması ise dikkat çekti. Şuana kadar sadece 3 oyuncuyu kadrosuna katan Gaziantep Futbol Kulübü'nde takımın bel kemiklerinden Günay Güvenç ise Galatasaray ile sözleşme imzaladı. Transfer konusunda istenileni veremeyen Gaziantep Futbol Kulübü ile sezon boyunca bir çok oyuncunun ismi yazılıp çizilse de şuana kadar sadece 3 oyuncu ile resmi sözleşme imzalandı.

YÖNETİM SINIFTA KALDI!

Gaziantep Futbol Kulübü'nde Cevdet Akınal'dan boşalan başkanlık koltuğuna yapılan kongre sonucunda Memik Yılmaz getirilmişti. Yeni başkan ve ekibi transfer sezonunda hem teknik direktör Erdal Güneş'in istediği takviyeleri yapamaması hem de taraftarları heyecanlandıracak transfer yapamamaları büyük tepki çekti. Mali açıdan zor günler geçiren yönetimin ilerleyen günlerde ise takıma en az 2 oyuncu katmak istedikleri öğrenildi.


KADRO SÜPER LİG İÇİN UYGUN DEĞİL!

Gaziantep Futbol Kulübü yeni sezon hazırlıklarına devam ederken takımdaki eksiklerde göz önüne geldi. Takımda kaleden forvete kadar büyük bir eksiklik olduğu öğrenilirken bu kadronun Süper Lig seviyesinde olmadığı düşünülüyor.

ERDAL GÜNEŞ DÜŞÜNCELİ!

Teknik direktör olarak takımın başına getirilen Erdal Güneş yeni sezon öncesi bir hayli düşünceli. Geçtiğimiz haftalarda ayrılık dedikoduları dönen genç teknik adam bu iddiaları yalanlayarak takımın başında devam edeceğini açıklamıştı. Gelen kulislere göre ise Erdal Güneş içinde bulunduğu durumdan bir hayli rahatsız olduğu yönünde. Hem takıma istenilen takviyelerin yapılamaması hem de yönetim ve teknik ekip arasındaki uyum sorunu Erdal Güneş'i bir hayli düşündürüyor.


GAZİANTEP FK OYUNU İLE SINIFTA KALDI

Şuana kadar 4 hazırlık maçı oynayan Gaziantep Futbol Kulübü henüz galibiyetle tanışamadı. Oynadığı 4 maçtan da beraberlikle ayrılan Gaziantep FK yeni sezon için hazır olmadığını gösterdi. Gaziantep temsilcisi son hazırlık maçını ise BUGÜN İstanbul temsilcisi Kasımpaşa ile oynayacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.