iPhone Wi-Fi Sorunu

iPhone Wi-Fi Sorunu

iPhone wi-fi sorunu yaşamanın muhtemel farklı nedenleri vardır. Biz bu makalemizde iPhone wifi problemi çözümünden önce sorunların neden olabileceğine dair birkaç bilgilendirme yapalım.

Belirttiğimiz gibi iPhone Wi-Fi sorunu farklı nedenleri olabilir. Bu nedenlerden bazıları aşağıda sıralanmıştır:

Apple cihazlarda güvenliği sağlamak adına zaman zaman yazılım güncellemesi yapıyor. Eğer siz son zamanlarda cihazınızda bir yazılım güncellemesi yapmışsanız wifi sorunu yaşıyor olabilirsiniz. Bu sorunun nedeni ayarların sıfırlanması ve uyumsuzluklar yaşanmasıdır.

İnternet sağlayıcınızla ilgili sorun yaşıyorsa olabilirsiniz. Bazı durumlarda internet sağlayıcı firmaların bağlantılarında kesintiler yaşanabiliyor. Eğer hız sorunu yaşıyorsanız muhtemelen bu internet sağlayıcınızın yaşadığı teknik bir sorundur.

Erişim noktası ile cihazınız arasındaki mesafe arttıkça wifi çekme oranı da düşecektir. Dolayısıyla modeme olan uzaklıkta wifi sorunu yaşamanızda önemli bir etkendir.

Aynı wifi ağına birden fazla cihaz bağlanması halinde internet çekim hızında düşüş olacaktır.

Yukarıda bahsetmiş olduğumuz sorunlar olasılıklar dahilindedir ve bu sorunların çözümü için herhangi bir teknik servise gelmeniz gerekmez. Ancak bunların dışında cihazınızda donanımsal sorun yaşıyorsanız uzman bir teknik servise gelmeden sorunu çözmeniz mümkün olmayacaktır.

iPhone Wifi Sorunu Çözümü İstanbul

iPhone wifi sorunu çözümü İstanbul teknik servisimizde uzman teknisyenlerimiz tarafından sağlanmaktadır. Teknik servisimize cihazınızı getirdiğinizde aynı gün içinde wifi sorunu ortadan kaldırılmış olacaktır.

iPhone wifi bağlanmıyor

iPhone wifi bağlanmıyor diyorsanız bu yaşadığınız normal bir sorun olabilir. Çünkü iPhoneler aynı bilgisayarlar gibi bazı durumlarda yazılımsal hatalara düşebiliyor. Örneğin yüklemiş olduğunuz bir oyun size wifi problemi yaşatıyor olabilir. Sorun basit gibi görünüyor olsa da çözüm uzmanlık gerektirir. Cihazınızın anteninde de sorun yaşıyor olabilirsiniz. Böyle bir durumda antenin değiştirilmesi gerekecektir. Cihazınızda böyle bir sorun yaşıyorsanız teknik servisimizi ziyaret edebileceğiniz gibi İstanbul dışından da ücretsiz kargo ile cihazınızı bize gönderebilirsiniz.

iPhone Tamir

iPhone tamir işlemlerinde mutlaka uzman bir teknik servis tercih etmeniz gerekiyor. Aksi takdirde cihazınız olduğundan daha büyük hasarlarla karşı karşıya kalabilir.

iPhone Wifi sorunu için teknik servisimize https://www.teknonand.com/ adresinden ulaşabilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.