Gaziantep FK'nın Bu üçlüsü çok can yakar! OKAKA, KOİTA VE GRADEL....

Gaziantep FK'nın Bu üçlüsü çok can yakar! OKAKA, KOİTA VE GRADEL....
Gaziantep Futbol Kulübü hazırlıklarını sürdürürken bir yandan da transfer çalışmalarına hız kattı. Son olarak Max Gradel'i kadrosuna katan Gaziantep FK'nın durmaya niyeti yok.

Son olarak radarına Rams Başakşehir'den Stefano Okaka'yı alan Gaziantep Futbol Kulübü oyuncunun menajeri ve kulübü ile temasa geçti. Okaka'nın yanı sıra Trabzonspor'dan Koita'yla da ilgilenen Gaziantep FK iki oyuncunun transferi konusunda önemli aşama kaydetti.

BU HUCÜM ÇOK CAN YAKAR!

Gaziantep Futbol Kulübü’nde yönetim ve Başkan Memik Yılmaz, yeni sezon için transfere hız verirken Naoufel Khacef ve Max Gradel’den sonra iki santrafor almak üzere harekete geçtiler. Gaziantep Futbol Kulübü yöneticileri Trabzonspor’dan Fode Koita ve Başakşehir’den Stefano Okaka ile yakından ilgileniyor. Yönetim bu iki futbolcunun transferi için kulüpleri ve oyuncularıyla görüşmelere devam ediyorlar.

OKAKA, KOİTA VE GRADEL....


Süper Lige damgasını vurmayı başaran 3 yıldız oyuncunun da Gaziantep'le adının geçmesi taraftarı heyecanlandırdı. Gradel transferini bitiren Gaziantep FK'nın Okaka ve Koita ile de mutlu sona ulaşması halinde Süper Lig'de ki en tehlikeli hücum hatlarından birine sahip olacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.