Flaş Haber! Gaziantep FK ikinci transfer bombasını patlatıyor

Flaş Haber! Gaziantep FK ikinci transfer bombasını patlatıyor
Gaziantep Futbol Kulübü, Sivasspor'dan Max Gradel'in yanı sıra Trabzonspor'dan Fode Koita ile yakın temasta. Kulüplerle anlaşma sağlayan Gaziantep yönetimi, her iki futbolcuyla masaya oturmaya hazırlanıyor.

Ekibimizin önceki gün “Golcü Karadeniz’den geliyor” başlığı adı altında tüm spor kamuoyuna duyurduğu golcü oyuncu Fode Koita. Gaziantep FK Başkanı Memik Yılmaz, golcü futbolcuyu Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan ile birebir görüşerek resmen istedi. Her iki kulüp futbolcunun alacakları konusunda anlaşma sağladı. Fode Koita’nın transferinin bugün veya yarın netlik kazanması beklenirken Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan’ın onay verdiği öğrenildi. 

KOİTA VE BİRDE BAŞKA OYUNCU GELECEK 

Gaziantep Futbol Kulübü’nün ısrarla kadrosuna katmak istediği Fode Koita’nın yanı sıra Trabzonspor’dan bir başka oyuncunun da kiralık olarak Gaziantep FK’ya gelmesi kararlaştırıldı. Bu oyuncunun isminin önümüzdeki günlerde netleşeceği öğrenildi. 

KOİTA İÇİN 750 BİN EURO 

Trabzonspor ile Gaziantep Futbol Kulübü arasında Fode Koita için anlaşma sağlandı. Gaziantep FK’nın Fode Koita için 750 bin Euro vereceği öğrenilirken diğer bir futbolcunun ise bedelsiz olarak Gaziantep FK’ya imza atacağı öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.