Gaziantep KAYAÖNÜ MAHALLESİ'NDE SOKAK ORTASINDA CİNAYET! Gaziantep Kayaönü Mahallesi'nde 1 Kişi Sokak Ortasında Öldürüldü...

Son Dakika Gaziantep Olay....

Gaziantep'in Kayaönü Semtinde sokak ortasında filmleri aratmayacak olay meydana geldi. Sokak ortasında bir vatandaşa alacaklısı tarafından kurşun yağdırıldı.


Gaziantep'in Kayaönü semtinde bulunan Özgürlük Mahallesinde korkunç bir cinayet gerçekleşti. Bir marketten alışverişini tamamladıktan sonra alacaklısı tarafından kurşun yağmuruna tutulan talihsiz adam olay yerinde hayatını kaybetti.


POMPALI TÜFEK İLE KATLİAM!

Sokak ortasında husumetlisine pompalı tüfek ile ateş eden katil zanlısı adeta etraftaki insanlara dehşeti yaşattı. Pompalı tüfek ile ateş ettiği esnada tüfekten çıkan saçmalar ise etrafa dağıldı. Bir çok ev ve iş yerine isabet eden saçmalardan ise yaralanan olmadı.


POLİS OLAY YERİNE ANINDA İNTİKAL ETTİ

Olay sonrası bölgeye anında müdahale eden polis ekipleri olayın yaşandığı mahalleyi abluka altına aldı. Bölgeye sevk edilen olay yeri inceleme ekipleri ise geniş çaplı araştırma başlattı.


KATLİ ZANLISI TESLİM OLDU!

Alacak-verecek kavgası sonrası cinayeti işleyen katil zanlısı ise silahı bırakarak olay yerine gelen polislere teslim oldu. Gözaltına alınan katil ifadesi alındıktan sonra mahkemeye sevk edilecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.