Gaziantep'te sıcak hava onlara yaradı! Klimacılar Talepleri Karşılamakta Zorlanıyor...

Gaziantep'te sıcak hava onlara yaradı! Klimacılar Talepleri Karşılamakta Zorlanıyor...
Gaziantep'te aşırı sıcakların başlamasıyla birlikte klima satışlarının artması klima tamircilerinde büyük yoğunluğa neden oldu.

Kentte sıcak havalar iyice kendini hissettirmeye başladı. Bunaltan sıcaklıklardan kurtulmak isteyen vatandaşlar klima satan dükkanların yolunu tutuyor. Sıcak hava, satıcıların yanında klima tamircilerinin de yüzünü güldürdü.

YOĞUN MESAİ BAŞLADI
Türkiye’nin en sıcak illerinin başında gelen Şanlıurfa’da şimdiden 40 dereceyi aşan sıcaklık vatandaşları olumsuz yönde etkiliyor. Bunaltan sıcaklıklara karşı serinlemek isteyen vatandaşlar da klima satıcıların yolunu tutuyor. Yeni klima takma ve arızalanan ve gazı biten klimaların bakımı için tamirci esnafın yoğun mesaisi başladı.

Gaziantep'te hava sıcaklığının 40 dereceyi bulması, dış ortam soğutma cihazlarına rağbeti artırdı. Vatandaşlar klima satan esnafa yöneldi.

Son günlerdeGaziantep'tehava sıcaklığının mevsim normallerinin üzerinde seyretmesi, vatandaşları canından bezdirdi. Özellikle açık alandaki iş yerlerinde doğal serinleme yöntemi arayan işletmeciler, çareyi klima taktırmakta buluyor.

Termometrelerin 40 dereceyi gösterdiği kentte aşırı sıcaklar klima satışlarını da etkiledi. Sıcak hava, satıcıların yanında klima tamircilerinin de yüzünü güldürdü. Klima tamircileri, arızalanan ve gazı biten klimaların tamiri  için yoğun mesai harcamaya başladı.


Klima bakımı başta olmak üzere birçok konuda tamirini gerçekleştiren klima tamircileri son günlerde artan iş yoğunluğundan bir hayli memnun. Şanlıurfa’da sıcaklığın artmasıyla klima tamircilerine gelen yoğun talep yüzleri güldürdü

Klima tamirciler çalışma saatleri dışında mesai yaparak siparişleri yetiştirmeye çalışıyor. Klima montaj ve tamir işinde yoğunluk olunca elaman alımlarında arayışları başladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.