AK Parti Gaziantep İl Başkanı Çetin'den atama sonrası ilk açıklama geldi

AK Parti Gaziantep İl Başkanı Çetin'den atama sonrası ilk açıklama geldi
AK Parti Gaziantep İl Başkanlığı görevine asaleten atanan İl Başkanı Murat Çetin’den atama kararı sonrası ilk açıklama geldi. Göreve gelmesinde emeği geçen herkese teşekkür eden İl Başkanı Çetin, ‘’Türkiye Yüzyılı’na yakışır işlere imza atacağız. Yükselen bir Gaziantep için çalışacağız’’ dedi.

AK Parti  Gaziantep İl Başkanlığıo görevine atanan Murat Çetin’den ilk  açıklama geldi. Çetin, ‘’Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın olurlarıyla şahsıma AK Parti Gaziantep İl Başkanlığı görevi tevdi edilmiştir. Şahsıma bu görevi layık gören Sayın Cumhurbaşkanımız başta olmak üzere Genel Merkez Teşkilat Başkanımız Sayın Erkan Kandemir'e, Güneydoğu Anadolu Bölge Teşkilat Başkanımız Sayın Abdullah Ağralı'ya, İl Koordinatörümüz, önceki dönem Malatya Milletvekilimiz Sayın Hakan Kahtalı'ya, AK Parti TBMM Grup Başkan Vekilimiz Sayın Abdulhamit Gül'e, AK Parti Gaziantep Milletvekillerimiz Sayın Mehmet Eyup Özkeçeci'ye, Sayın Ali Şahin'e, Sayın Derya Bakbak'a, Sayın Mesut Bozatlı'ya, Sayın İrfan Çelikaslan'a, Sayın Bünyamin Bozgeyik'e, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Fatma Şahin'e, Şahinbey Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Tahmazoğlu'na, Şehitkamil Belediye Başkanımız Sayın Rıdvan Fadıloğlu'na, ilçe belediye başkanlarımıza, ilçe başkanlarımıza ve yönetimlerine, kadın ve gençlik kolları başkanlarımıza ve yönetimlerine, il yönetim kurulu üyelerimize ve tüm AK Parti Teşkilatımıza şükranlarımı sunuyorum.

Kıymetli hemşehrilerim ve değerli dava arkadaşlarım, hep birlikte omuz omuza  Türkiye Yüzyılı'na yakışacak işlere imza atacağımıza ve yükselen bir Gaziantep için çalışmalarımızı sürdüreceğimize inancım sonsuz.

Rabbim, şehrimize ve aziz milletimize hayırlı hizmetler yapmayı nasip eylesin’’ ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.