Gaziantep Köksalan'da Muhtarlık Kavgasında KAN AKMIŞTI... Gaziantep'te Köksalan Mahallesinde Muhtar Adayı Ve 2 Kardeşini Öldüren Zanlı Yakalandı

Gaziantep Şehitkamil İlçesi Köksalan Mahallesinde 31 Mart 2019 tarihinde mahalli idareler seçimlerinde yaşanan ateşli silahlı muhtarlık kavgasında muhtar adayı ile iki kardeşinin kasten öldürülmesine, (6) kişinin de yaralanmasına neden olan ve müebbet hapis cezası ile aran şahıs yakalandı...

ÜÇ KARDEŞİ ÖLDÜREN CİNAYET ZANLISI GAZİANTEP JANDARMA TARAFINDAN KISKIVRAK YAKALANDI

Gaziantep Şehitkamil İlçesi Köksalan Mahallesinde 31 Mart 2019 tarihinde mahalli idareler seçimlerinde yaşanan ateşli silahlı muhtarlık kavgasında muhtar adayı ile iki kardeşinin kasten öldürülmesine, (6) kişinin de yaralanmasına sebep olan ve müebbet hapis cezası ile aranan M.Ç. (26) isimli zanlının, Şehitkamil ilçesi Nesimi mahallesinde ikici el eşya alım satımı yapan bir dükkanda saklandığını tespit eden Gaziantep İl Jandarma Komutanlığına bağlı JASAT Jandarma Dedektifleri, 06.07.2023 tarihinde adli makamların koordinesinde yaptıkları operasyon ile yakalayarak acılı annenin gözyaşlarını dindirdi.

Saklandığı adrese yapılan operasyon ile yakalanan cinayet zanlısı, 06.07.2023 tarihinde sağlık kontrolleri ve adliyedeki işlemlerinin ardından cezaevine teslim edildi.

Gaziantep İl Jandarma Komutanlığı olarak halkımızın huzur ve güvenliği için çalışmalarımıza 7/24 aralıksız devam edilmektedir.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.