Gaziantep FK Yeni Sezon İçin ARA VERMEDEN HAZIRLANIYOR! Güneş Ve Ekibi Gerek Transfer Gerekse Oyuncu Performansı İçin Durmadan Çalışıyor!

Gaziantep FK Yeni Sezon İçin ARA VERMEDEN HAZIRLANIYOR! Güneş Ve Ekibi Gerek Transfer Gerekse Oyuncu Performansı İçin Durmadan Çalışıyor!
Gaziantep FK Teknik Direktör Erdal Güneş yönetiminde yeni sezon hazırlıklarına ara vermeden devam ediyor. Süper Lig'te Gaziantep FK'nın iyi yerlerde mücadele etmesi için mükemmel yönetim ekibi sahada

Gaziantep Fk Teknik Direktör Erdal Güneş'in ve yardımcılarının yönetiminde saat 18:30'da gerçekleştirilen antrenman, yaklaşık 1 saat 25 dakika sürdü.

Gaziantep FK yeni sezon için  sahaya indi sınma ve pas çalışmalarıyla başlayan antrenman, dar alanda gerçekleştirilen oyunla sürerken dayanıklılık koşularıyla son buldu. Süperlig ekibi Gaziantep FK'dan yapılan açıklamaya göre 2023-2024 sezonu için yapılacak  yeni tranferlerle ligin iddialı takımları arasında yer almak için gerek transfer çalışmalarının gerekse futbolcuların performansının arttırılması ve saha içindeki taktik ve teknik çalışmaların planlı bir şekilde yürütülüyor...

GAZİANTEP FK'DAN, BU KADRO TAMAMDIR DEDİRTEN PAYLAŞIMI

Erdal Güneş'in ekibi ise şu şekilde; (fotoğrafa göre soldan sağa) Ömer Bayram(Atletik Performans), Hakan Bulut (Kaleci Antrenörü) Erkan Yılmaz (Yardımcı Antrenör), Suat Tokat(Yardımcı Antrenör), Tayfun Kayabaş (Analiz Sorumlusu), Barış Diken (Analist), Mustafa Aksoy (Kondisyoner)

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.