Gazintep'li TFF Başkanı 'MEHMET BÜYÜKEKŞİ'ye Beşiktaş'tan REST!

Gazintep'li TFF Başkanı 'MEHMET BÜYÜKEKŞİ'ye Beşiktaş'tan REST!
Beşiktaş'ın ikinci başkanı Ahmet Nur Çebi, Gaziantepli TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi'ye meydan okudu! 'Bu çatışma devam edecek!'

Beşiktaş 2'nci Başkanı Engin Baltacı, başkan Ahmet Nur Çebi'nin Ankara'da TFF seçimlerinde kürsü konuşması yaparken, Mehmet Büyükekşi'nin ekranlara yansıyan tepkisiyle ilgili 'Başkan konuşurken yapılan bir hareket bize bu işin devam edeceğini gösteriyor. Biz de bu işe hiç çekinmeden ve sonunda ne olacağını düşünmeden devam ederiz." dedi.

BEŞİKTAŞ OLARAK:  'ASLA GERİYE GİTMEYECEĞİZ'

Geçmiş dönemlerde hakemlerden şikayet edenlerin şu anda farklı konuştuklarını dile getiren Engin Baltacı, "Geçen yıldan bu yana birçok haksızlıkla karşılaştık. Biz herkes için adalet istedik. Ahmet Nur Çebi, hakemlerle ilgili geçmişte ne dediyse, bu dönemde de aynısını söylüyor. Hakemlerden şikayet edenler farklı konuşuyorlar. Büyük camialar, ancak içlerinden zayıflatılabilirse başa çıkılabilir hale gelirler. Bizim abdestimizden kuşkumuz yok. Bize verdiğiniz vekaleti en iyi şekilde yerine getireceğiz. Kuşkunuz olmasın. Başkan konuşurken yapılan bir hareket bize bu işin, bu çatışmanın devam edeceğini gösteriyor. Biz de bu işe hiç çekinmeden ve sonunda ne olacağını düşünmeden devam ederiz. Lütfen Beşiktaş camiasının güçlü bir yumruk olabildiğini gösterelim. Bizi cesaretlendirin. Arkamızda olduğunuzu bilelim" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.