Gaziantep DEPREM'de Yıkılmıştı! Göz Yaşı İçinde 2. Bayram! Gaziantep'te TOPRAK Günü'nde Depremzedeler Mezarlıklara Akın Etti...

Gaziantep DEPREM'de Yıkılmıştı! Göz Yaşı İçinde 2. Bayram! Gaziantep'te TOPRAK Günü'nde Depremzedeler Mezarlıklara Akın Etti...
Gaziantep'te depremde hayatını kaybedenlerin yakınları, Kurban Bayram arifesinde mezarlıkları ziyaret edip gözyaşı döktü.

Gaziantep'te Depremde, gerek İslahiye ilçesi, gerekse Nurdağı'nda yakınlarını kaybedenler Kurban Bayramı arefesi'nde yakınlarını kaybedenler mezarlıklara toprak günü'nde adeta akın etti. Gaziantep'te deprem'de hayatını kaybeden bir kişinin mezarına yakını tarafından bayram şekeri koyması görüntüsü hüzün yarattı.


Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat’ta meydana gelen depremlerde Gaziantep'te hayatını kaybedenlerin yakınları, Kurban Bayramı arifesinde Gaziantep Asri mezarlığı ve Nurdağı ve İslahiye ilçe mezarlıklarına akın etti. Mezarlıklara giderek kaybettikleri yakınları için dua edip gözyaşı döktüler . Yakınları olmadan ikinci bayramlarını geçirecek olan çok sayıda kişi, kabir başında gözyaşı döktü, toprağa çiçek ekti. Bazı mezarların başına ise bayram şekeri konulduğu görüldü.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.