Gaziantep'te Arabası çalınan vatandaş emniyet güçlerinden yardım bekliyor

Gaziantep'te Arabası çalınan vatandaş emniyet güçlerinden yardım bekliyor
Gaziantep’in Şahinbey ilçesi, Esentepe Mahallesinde Orhan Şahin’e ait 27 EE 576 plakalı otomobil kapının önünde çalındı.

Gaziantep’in Şahinbey ilçesinde meydana gelen olayda Orhan Şahin adlı vatandaşa ait 27 EE 576 plakalı araç kapının önünde park halindeyken çalındı. Sabah aracının kapının önünde olmadığını ve çalındığını fark eden Orhan Şahin, durumu polise bildirdi. Orhan Şahin her yerde aracını ararken vatandaşlardan ve polislerden yardım bekliyor.

Konu ile ilgili konuşan Şahin ise şu ifadelere yer verdi; “Bin bir emek vererek dişimden tırnağımdan artırarak aldığım aracımın çalınmış olması beni çok üzdü. Bunu yapanlar her kimse bir an önce bulunmasını istiyorum ve bir an önce aracıma kavuşmak istiyorum. Arabam ile ilgili bilgisi olan veya gören lütfen polis ekiplerine veya (0 534 594 54 13) numaralı telefona bildirsinler.”

Kim ya da kimler tarafından çalındığı bilinmeyen 27 EE 576 plakalı araç hırsızlar ile birlikte kayıplara karıştı. Aracın bulunması için çalışma başlatan polis ekipleri her yerde hırsız veya hırsızları arıyor. Araç sahibi Orhan Şahin’de sosyal medyadan yaptığı paylaşım ile aracını arıyor.

 
 
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.