Prigojin: 'üslerimize dönüyoruz'! Rusya, Wagner'le Antlaştı! Wagner lideri Yergevly Prigojin: 'Üslerimize dönüyoruz'

Prigojin: 'üslerimize dönüyoruz'!  Rusya, Wagner'le Antlaştı! Wagner lideri Yergevly Prigojin: 'Üslerimize dönüyoruz'
Rusya'nın Başkenti Moskova'ya yürüyen Wagner lideri ergevly Prigojin, ilerleyişi durduracak" açıklamasında bulundu. Prigojin ise yaptığı son açıklamada ''Kan dökülmesini önlemek için üslerimize dönüyoruz.'' diye konuştu.

" Wagner lideri Prigojin, ilerleyişi durduracak" açıklamasında bulundu. Prigojin ise yaptığı son açıklamada ''Kan dökülmesini önlemek için üslerimize dönüyoruz.'' diye konuştu.

RUSYA WAGNER'LE ANTLAŞTI!

Rus paralı asker grubu Wagner Kurucusu Yevgeny Prigojin dün akşam yaptığı açıklamada Rusya Savunma Bakanı Sergey Şoygu ve Rusya Genelkurmay Başkanı Valery Gerasimov'a suçlamalarda bulunarak, "Binlerce Rus askerinin hayatını mahveden ve adamlarımızı yok edenler cezalandırılacak" ifadelerini kullandı. Bu gelişme sonrası Rusya'da tansiyon yükseldi. Moskova dahil birçok kentte zırhlı araçlar görüldü. Gün boyu karşılıklı çok sert açıklamalar gelirken, akşam saatlerinde Prigojin'den yeni bir açıklama geldi. Prigojin yaptığı son açıklamada ''Kan dökülmesini önlemek için üslerimize dönüyoruz.'' ifadelerini kullandı. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.