Gaziantep'te Toplu Taşıma ve Dülük Tabiat Parkı, bayram süresince ücretsiz olacak ... İŞTE DETAYLAR

Gaziantep'te Toplu Taşıma ve Dülük Tabiat Parkı, bayram süresince ücretsiz olacak ... İŞTE DETAYLAR
Gaziantep Büyükşehir Belediyesi bünyesinde hizmet veren tramvay, Gaziray ve turuncu otobüsler, her gün yüzlerce kişinin vakit geçirdiği Gaziantep Dülük Tabiat Parkı, Gaziantep'te Kurban Bayramı boyunca ücretsiz...

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi bünyesinde hizmet veren tramvay, Gaziray ve turuncu otobüsler, Kurban Bayramı dolayısıyla arife günü de dahil olmak üzere bayram boyunca tüm vatandaşlara ücretsiz hizmet verecek.

Büyükşehir Belediyesi Gazi Ulaş AŞ'ye bağlı tramvay, Gaziray ve otobüsler, Kurban Bayramı'nda vatandaşların aile, akraba, ve mezarlık ziyaretlerini ücretsiz şekilde gerçekleştirebilmeleri için 27 Haziran-2 Temmuz tarihleri arasında ücretsiz olacak.

Zabıta Daire Başkanlığı, şehir içi toplu ulaşımda düzeni korumak ve bayram ziyaretlerinin sorunsuz ve rahatça gerçekleşmesini sağlamak için trafik ekipleriyle koordineli çalışarak durak ve hatlarda gerekli kontrolleri ve önlemleri alacak.

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Kurban Bayramı süresince Dülük Tabiat Parkı'nın ücretsiz olacağını bildirdi.

Fadıloğlu, yaptığı yazılı açıklamada, içinde barındırdığı doğal güzelliklerin yanı sıra piknik ve oyun alanlarıyla her gün yüzlerce kişinin vakit geçirdiği Dülük Tabiat Parkı'nın Kurban Bayramı tatili boyunca ziyaretçilerini ücretsiz misafir edeceğini belirtti.

Rıdvan Fadıloğlu, "28 Haziran Çarşamba günü başlayacak uygulama, 1 Temmuz Cumartesi günü akşamında sona erecek. Sevdikleriyle birlikte doğada keyifli vakit geçirmek ve mangal yapmak isteyen herkesi Dülük Tabiat Parkı'na bekliyoruz." ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.