Gaziantep bu olayla çalkalanıyor! On bin kişinin dolandırıldığı iddia ediliyor! İşte o olay!

Gaziantep bu olayla çalkalanıyor! On bin kişinin dolandırıldığı iddia ediliyor! İşte o olay!
Kahramanmaraş’ta bulunan Gold Termal Hotel’in yaklaşık on bin vatandaşı dolandırdığı iddia ediliyor!

Kahramanmaraş’ta bulunan Gold Termal Hotel’in yaklaşık on bin vatandaşı dolandırdığı iddia ediliyor! Büyük bir bölümü 'Bedava tatil kazandınız’ telefonu ile temas kurulan kişiler, hayal ettikleri devre mülklere kavuşamadığı gibi kâbus yaşamaya devam ediyor. Kahramanmaraş ilindeki otelde binlerce kişi, dolandırıldıkları iddiası ile bir yandan savcılıklara başvurdu bir yandan da ödedikleri paraları geri almak için dava açtı. İşte o otelle ilgili yorumlar!

”Sakın gidip almayın psikolojik baskı yapıp sözleşme adı altında senet imzalatıyolar ortada otelde yok araştırdım hepsi icralık arsada kendilerinin değil biz yandık siz yanmayın devlet nasıl müsade ediyor bunlara anlamak mümkün değil”

“Beş para etmez bir yer. Sürekli yalan söylüyorlar. İnsanları kandırıp paralarını alıyorlar karşılığında hacizli tapu veriyorlar. Kanmayın gitmeyin sakın ha. Kiralama garantisi veriyorlar sözde o da yalan, kiracıyı kendin bul diyorlar. İnsanları hediye tatil diye kandırıyorlar. 5 yıldız verenlerin hepsi kendi çalışanları. Mahkemeye verdim inşallah kazanacağız.”

”Alana kadar allayıp pulluyorlar sonra usulsüz şartları dayıyorlar kendi paranızla aldığınız yerde konaklayamıyorsunuz onu geçtim konfor temizlik sıfır.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.