Eyüp Özkeçeçi'ye tecrübeli danışman

Eyüp Özkeçeçi'ye tecrübeli danışman
Ak Parti Gaziantep İl Başkanlığı görevinden sonra Milletvekili seçilen Eyüp Özkeçeci'nin danışmanlığına tecrübeli o isim getirildi

İstanbul ve Kırşehir Milletvekillerinin danışmanlığını yapan ve 3 dönemden bu yana da TBMM'de AK Parti Gaziantep Milletvekili Ahmet Uzer'in danışmanlığını sürdüren Okay Turan bu dönem ise 9 yıllık Ak Parti Gaziantep İl Başkanlığı görevinden sonra Milletvekili seçilen Eyüp Özkeçeci'nin danışmanlığına getirildi. Tecrübeli danışman Okay Turan daha öncede olduğu gibi vatandaşlara en iyi şekilde hizmet edeceğini söyledi.


OKAY TURAN KİMDİR?
1973 yılında Muş’ta doğan Okay Turan İlk, orta ve lise eğitimini Muş’ta tamamladı. Hacettepe Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Sağlık İdaresi Yüksek Okulu Lisansını tamamladı. Daha sonra Selçuk Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler (Tezli) bölümünü tamamladı. Anadolu üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi Adalet Bölümünü okudu. 22-23-24-26 ve 27. Dönemlerde TBMM’de danışmanlık görevlerinde bulundu. Evli ve 2 çocuk babası olan Okay Turan 2019 yılında yapılacak yerel seçimlerde Ak Partiden Muş Belediye Başkanlığı için aday adayı oldu. 1999 -2003 yılları arasında Özel Sağlık kuruluşlarında yöneticilik, Başkent Üniversitesi Ankara Hastanesi Gece İdare Amirliği, LÖSEV Kurumlarla İlişkiler Sorumlusu görevlerinde bulundu. 1997-1999 yılları arasında Yedek Subay olarak Kıbrıs Askeri Hastanesi vatani görevini yaptı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.