Gaziantep'te DEĞİŞEMEYEN 'CHP' HERŞEYE RAĞMEN KILIÇDAROĞLU DİYOR!

Gaziantep'te DEĞİŞEMEYEN 'CHP' HERŞEYE RAĞMEN KILIÇDAROĞLU DİYOR!
Ankara'da yapılan il başkanları toplantısına giden CHP Gaziantep İl Başkanı Neşet Uçar ve ekibi eleştirilerin odağındaki Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'na destek verdiler.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu,  Gazintep İl başkanı Neşet Uçar dahil 81 ilin il başkanı Ankara'da ki genel merkezde toplandılar. Toplantı 8.5 saat sürerken toplantının ortak bildirisi ise İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu tarafından açıklanacak.

CHP Genel Merkezinde toplanan İl Başkanları toplantıda hem geride bıraktığımız seçimleri değerlendirdi hem de seneye yapılacak olan yerel seçimler için planlama yapıldığı iddia ediliyor.

CHP İKİYE BÖLÜNDÜ


Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde bir kere daha Ak Parti'ye mağlup olan CHP adeta ikiye bölünmüş durumda. İddialara göre Gaziantep İl Başkanı Neşet Uçar'ın da aralarında bulunduğu grup seçim mağlubiyeti almasına rağmen başarılı bir süreç yönettiğini düşünen genel başkan Kemal Kılıçdaroğlu ile yola devam etmek istediklerini belirtirken bir grup ise Kemal Kılıçdaroğlu'nun istifa etmesini istedi.


CHP GAZİANTEP DEĞİŞİM İSTEMİYOR


CHP Gaziantep teşkilatı seçimlerin mağlubiyeti sonucunda Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nun istifasını isteyenlere karşı Genel Başkanımızın her zaman yanındayız şeklinde cevap verdiler. Hem CHP Gaziantep İl Başkanı Neşet Uçar hemde CHP Milletvekillerinin Kemal Kılıçdaroğlu'na destek verecekleri öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.