İbrahim Erdemoğlu Türkiye'nin En Zengini! Türkiye'nin en zenginleri listesinde Gaziantep'ten iki kardeş... İbrahim Erdemoğlu kimdir? Ali Erdemoğlu Kimdir?

İbrahim Erdemoğlu Türkiye'nin En Zengini! Türkiye'nin en zenginleri listesinde Gaziantep'ten iki kardeş... İbrahim Erdemoğlu kimdir? Ali Erdemoğlu Kimdir?
FORBES'İN listesine giren en zengin ilk 10 Türk arasında birinci sırada SASA Holding Yönetim Kurulu Başkanı olan İbrahim Erdemoğlu bulunuyor. İkinci sırada ise Ülker Gıda ortaklarından Murat Ülker yer alırken, üçüncü sırayı ise yine SASA Holding Başkanı İbrahim Erdemoğlu'nun kardeşi Ali Erdemoğlu alıyor.

DÜNYANIN en zenginlerini yayınlayan Forbes Türkiye'nin de en zenginler listesini çıkardı. Böylece ülkenin en zengini olan Türkler listesi de ortaya çıkmış oldu. Geçtiğimiz günlerde Forbes tarafından yayınlanan global listede Elon Musk ve Jeff Bezos arasındaki sıkı rekabet gözlerden kaçmamıştı. "Listeye hiç Türk giremedi mi?" sorusu merak konusu sorulmuştu.

ERDEMOĞLU AİLESİ ZİRVEDE
FORBES'İN listesine giren en zengin ilk 10 Türk arasında birinci sırada SASA Holding Yönetim Kurulu Başkanı olan İbrahim Erdemoğlu bulunuyor. İkinci sırada ise Ülker Gıda ortaklarından Murat Ülker yer alırken, üçüncü sırayı ise yine SASA Holding Başkanı İbrahim Erdemoğlu'nun kardeşi Ali Erdemoğlu alıyor. Emeklilik hayatı yaşayan Koç Holding eski Başkanı Rahmi Koç altıncı sırada, Doğuş Grubu ve eski Garanti Bankası yönetim kurulu başkanı olan Ferit Faik Şahenk'in ise sekizinci sırada yer almaları dikkat çekti.

1- İbrahim Erdemoğlu

2- Murat Ülker

3- Ali Erdemoğlu

4- Semahat S.Arsel

5- İpek Kıraç

6- Mustafa Rahmi Koç

7- Şaban C.Kazancı

8- Ferit Faik Şahenk

9- Erman Ilıcak

10- Filiz Şahenk

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.