Kılıçdaroğlu ve İmamoğlu bugün bir araya gelecek! İkili arasında kritik bir görülme gerçekleşecek!

Kılıçdaroğlu ve İmamoğlu bugün bir araya gelecek! İkili arasında kritik bir görülme gerçekleşecek!
28 Mayıs seçimleri sonrasında Cumhuriyet Halk Partisi’nden hareketli günler yaşanmaya devam ediyor! Bugün Kılıçdaroğlu ve İmamoğlu görüşme yapmak için bir araya gelecek!

Seçimler sonrasında CHP’de Kemal Kıçıdaroğlu’na değişim çağrısı yapan isimlerden biri de İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’ydu. Bugün Ankara’da önemli ve kritik olan bir görüşme yaşanacak. CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu ve İBB Başkanı Ekrem İmamoğu, 3. defa görüşme yapmak adına bir araya gelecekler. İşte konunun merak edilen detayları!

İKİLİ BUGÜN ANKARA’DA GÖRÜŞME YAPACAK

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, dün partisinin grup toplantısında yapmış olduğu konuşma içerisinde ‘partide değimin önünü sonuna kadar açacağım’ ifadelerine yer vermişti. CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’na değişim için çağrıda bulunanlardan biri de İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu olmuştu. Bugün Ankara’da önemli bir görüşme yaşanacak, ikilinin 3. defaya bir araya gelerek görüşme yapması bekleniyor.

KRİTİK GÖRÜŞME SONRASINDA AÇIKLAMA YAPILIP YAPILMAYACAĞI MERAK İÇİNDE BEKLENİYOR

Bu görüşmeye dair önemli gelişmeleri bir muhabir şu şekilde aktardı; Bugün İBB Başkanı İmamoğlu Ankara’ya gelecek. CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu ile bir araya gelecek. Görüşmenin sabah saatlerinde yaşanması beklenmektedir. Kurultay için de az bir zaman kaldı. Ekim ayı içinde in kongrelerinin tamamlanması ile 38. olağan kurultayı takviminin belirlenmesi beklentiler arasında. Bu aşamada ise İmamoğlu’nun açıklamaları dikkatleri üzerine çekmişti. Bütün gözler hem Kılıçdaroğlu hem de İmamoğlu tarafından gelecek olan açıklamalardaydı.

Bugün( dün) her 2 isimden de açıklamalar geldi. Kılıçdaroğlu, grup kürsüsünde yapmış olduğu açıklamada ‘Gemiyi limana sağlam götürmek kaptanın görevi olmaktadır. Gemiyi limana sağlam bir şekilde götüreceğimi herkes bilsin’ dedi. Bunun yanı sıra Kılıçdaroğlu, ‘Değişimin önünü de sonuna kadar açacağım. Değişimin parçası olmak isteyen bireysel olarak da beklentilerden arınmalıdır’ açıklaması yaptı.

Ekrem İmamoğlu’nun da dün İstanbul’da programı bulunuyordu. Kılıçdaroğlu’nun, ‘Belediye başkanları belediyelerin başında durmalıdır’ sözleriyle alakalı olarak İmamoğlu, ‘Bizim zaten asla ıskalamadığımız bir nokta olmaktadır İstanbul. Mesela zaten sadece İstanbul’dan ibaret değil’ cümlelerine yer verdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.