Emekliye 8.000 TL ek ödeme netleşti! 30 Haziran'dan önce ödenecek! SSK, Bağ Kur ve Emekli Sandığı tüm emeklileri kapsıyor!

Emekliye 8.000 TL ek ödeme netleşti! 30 Haziran'dan önce ödenecek! SSK, Bağ Kur ve Emekli Sandığı tüm emeklileri kapsıyor!
Emeklilere 8.000 TL’ye kadar maaşa ek ödeme yapılacak. Rakamlar netleşti. Bayramdan önce başvuranların hesaplarına geçiyor. SSK, Bağ Kur ve Emekli Sandığı tüm emekliler yararlanabilecek!

Milyonlarca emekli Temmuz ayında yapılacak maaş zamlarını beklemeye koyuldu. Öte yandan 2.000 TL Kurban Bayramı ikramiyeleri de bayramdan önce hesaplara geçecek. Maaş ve bayram ikramiyelerine ek olarak 8.000 TL nakit destek de duyuruldu.

Türkiye’nin önde gelen katılım bankalarından Kuveyt Türk Katılım Bankası tarafından yapılacak ödemeler maaş tutarına göre yapılacak. 30 Haziran’a kadar başvurularını yapan tüm SGK emeklileri söz konusu nakit destekten yararlanabilecek.

8.000 TL EMEKLİ PROMOSYONU DUYURULDU!

Kuveyt Türk Katılım Bankası tarafından emeklinin yüzünü güldürecek promosyon desteği açıklandı. 8.000 TL’ye varan promosyon ödemesinden yararlanmak isteyenlerin emekli maaşını bankaya taşımları yeterli olacak.

Emekli maaş tutarına göre yapılacak ödemeler kapsamında tüm SGK emeklileri yararlanabilecek. Emekli maaşı 3.500 TL’ye kadar olanlar 4.800 TL, 3.500 TL ile 7.500 TL arasında olanlar 5.600 TL, 7.500 TL ve 10.000 TL arasında olanlar 7.200 TL ve 10.000 TL ve üzerinde olalar ise 8.000 TL promosyondan yararlanabilecek.

BAŞVURU ŞARTLARI NELER?

8.000 TL’ye varan nakit promosyon ödülünden yararlanmak isteyen emeklilerin belirli şartları sağlamaları gerekiyor. Bu kapsamda 3 yıllığına emekli maaşını Kuveyt Türk’ten alma şartı aranacak. Emekli maaşını bankaya taşıyanlara 3 iş günü içinde emekli maaşlarının yatmasının ardından ödemeler maaş tutarına göre yapılacak.

30 Haziran 2023 tarihine kadar emekli maaşını Kuveyt Türk Katılım Bankası’na taşıyanlar kampanyadan yararlanabilecek. Ayrıca emeklilere özel birçok bankacılık hizmeti de ayrıcalıklı olarak sunulacak.

ADRESE TESLİM EMEKLİ MAAŞI UYGULAMASI DEVAM EDİYOR!

Kuveyt Türk tarafından ayrıca emekli maaş müşterilerine birçok farklı bankacılık avantajı da sağlanıyor. Bu kapsamda müşteriden veya noter tasdikli vekaleti olan yakınlarından talep formu ile yapılacak başvuru sonrasında, şubeye gelemeyecek durumda olan müşterilerin sağlık raporu ile bu durumlarının kanıtlanması halinde adrese teslim emekli maaşı hizmeti verilecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.