İmamoğlu’ndan merak edilen ‘Özgür Özel’ sorusuna yanıt geldi! ‘Mesele İstanbul’dan ibaret değil dedi!

İmamoğlu’ndan merak edilen ‘Özgür Özel’ sorusuna yanıt geldi! ‘Mesele İstanbul’dan ibaret değil dedi!
Değişim çıkışı ile gündem meydana getiren İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’ndan CHP içindeki süreçle alakalı yeni açıklamalar yapıldı! İşte merak edilenler!

Seçim sonrasında Cumhuriyet Halk Partisi’nde ‘değişim’ ile gündem yaratan Ekrem İmamoğlu’ndan, Cumhuriyet Halk Partisi içerisindeki süreçle alakalı yeni açıklamalar yapıldı. ‘Adaylık sinyali’ veren CHP Grup Başkanı Özgür Özel ile görüşmüş olduğunu doğrulayan İmamoğlu, ‘Mesele İstanbul’dan da ibaret değildir. Parti içerisindeki münazaralarımız, konuşmalarımız sona erdikten sonra elbette tam olarak ne arzu ettiğimizi ve neyi istediğimizi kamuoyu ile paylaşırız’ ifadelerine yer verdi.

DEĞİŞİM RÜZGARLARINDA SON DURUM NEDİR

Seçimlerden sonra kurultay kararı alan ve ‘Genel Başkan’ değişimi ile gündemde olan CHP de değişim rüzgarları tüm hızıyla esmeye devam ediyor. Seçimlerden hemen sonra yaptığı çağrı ile dikkatleri üzerine çeken İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu tarafından yeni açıklamalar yapıldı. CHP Genel Başkanı adayı olacağı konuşulan Ekrem İmamoğlu, değişim fikrinin arkasında olduğuna vurgu yaparak, meselenin İstanbul’dan ibaret olmadığını ifade etti. Öte yandan ise adaylık için sinyal veren bir diğer isim de CHP Grup başkanı Özgür Özel ile bir görüşme yaptığını doğrulayan İmamoğlu, ‘Ben dünkü açıklamasını direkt olarak öyle algılayamadım. Her görev için hazırım her pozisyona hazırım şeklinde bir yorum olduğuna kanaat getirdi. Bir değişim talebi bulunuyor bu hepimizde bulunuyor’ ifadelerine yer verdi.

MADALYA İLE DÖNEN ÖĞRECİLERE HEDİYE VERİLDİ

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, 29 Mayıs ve 4 Haziran 2023 tarihleri arasında Azerbaycan’ın Bakü şehrinde düzenlenen dünya Tekvando Şampiyonası’nda, 3 altın ve 2 bronz olmak üzere toplamda 5 madalya kazanan İBB Spor Kulübü sporcuları ile bir araya gelerek görüştü. Emirgan korusu içerisindeki beyaz köşkte gerçekleşen buluşmada IBB başkanı İmamoğlu, altın madalya sahibi olan sporcular Merve Dinçel, Nafia Kuş ve Hakan Reçber ve bronz madalya sahibi olan Görkem Polat ile Emre Kutalmış Ateşli için hediyelerinin takdim etti. Düzenlenen yarışmadan madalya ile dönen sporcular gururlandırdı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.