CHP seçimlerden sonra ilk grup toplantısını gerçekleştirdi! Kılıçdaroğlu dikkat çeken ifadeler ile açıklamalarda bulundu!

CHP seçimlerden sonra ilk grup toplantısını gerçekleştirdi! Kılıçdaroğlu dikkat çeken ifadeler ile açıklamalarda bulundu!
CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu gündem yaratan ‘değişim’ sözleri ile dikkat çeken açıklamalarda bulundu! İlk grup toplantıları düzenleyen Cumhuriyet Halk Partisi’nde yaşanan son gelişmeler!

Cumhuriyet Halk Partisi seçimlerin sonrasında ilk grup toplantısı için mecliste bir araya gelerek, görüştü. Parti lideri Kemal Kılıçdaroğlu seçim sonuçlarına dair, ‘bir değişim gerçekleştirecektik, beklediğimizi alamadık ve kazanamadık’ açıklaması yaptı. ‘CHP’nin değerlerini her zaman için koruyup kolladım. Bunu sıradan bir üyesi olarak da yapmaya devam edeceğim. Değişimin önünü sonuna kadar açacağım’ ifadelerini kullanan CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu yaşanan son gelişmelere dair açıklamalarda bulundu!

GERİDE KALAN SEÇİM İÇİN DEĞERLENDİRMELER YAPILDI

2023 seçimlerinden sonra genel başkanlık yarışı adına hareketli günler devam ederken Cumhuriyet Halk Partisi lideri Kemal Kılıçdaroğlu grup toplantısında dikkat çeken mesajlarda bulundu. Ekrem İmamoğlu ve özgür özer den sonra Gürsel Tekin de CHP genel Başkanlığı koltuğu adına sahneye çıkmıştı. Ekrem İmamoğlu her açıklamasında vurgulu bir şekilde ‘değişim’ mesajında bulunurken Kılıçdaroğlu’nun, ‘değişimin önünü sonuna kadar açacağım’ sözleri dikkatlerden kaçmadı. CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun konuşmasının satır başlıkları şu şekilde oldu;

CHP LİDERİ PATLAMA OLAYININ TAKİPÇİSİ OLCAKLARINI İFADE ETTİ

2 şehidimiz bulunuyor. Şehitlerimiz bizim gönlümüzde ve 85 milyonun yüreğinde çok ayrı yeri var. 2 işe ettiğimiz için Allah’tan rahmet diliyor. MKE’de yaşanan patlamada 5 işçi kardeşimiz yaşamını yitirdi. 5 kardeşimiz için de Allah’tan rahmet diliyoruz. Bu olayı takip etmeye devam edeceğiz. Elbette seçimleri değerlendireceğiz ve yolumuz doğrudur gücümüz ağırdır. Bizim yükümüz sadece bize ait değil. 85 milyonun yükünü çekiyoruz bu parti olarak. Bize oy veren 25 milyonu aşkın vatandaşımız da aynı duygular ile sandığa gitti.

Bir değişim gerçekleştirilecektir ve ülkemize demokrasi getirecekti. Otoriter bir yönetimi yolcu edecek ve fakat beklediğimizi alamadık, kazanamadık. Elbette ki eleştiriler olacaktır. Eleştirilerin hepsini saygıyla karşılıyorum. Ama kalemi eline alıp da ön yargıyla hareket eden gazeteciliğini de sorgulamak benim görevim olmaktadır’ dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.