MHP lideri Devlet Bahçeli’den asgari ücrete dair açıklama! Bahçeli partisinin grup toplantında neler söyledi?

MHP lideri Devlet Bahçeli’den asgari ücrete dair açıklama! Bahçeli partisinin grup toplantında neler söyledi?
MHP Lideri Devlet Bahçeli tarafından, asgari ücrete dair açıklama yapıldı! Bahçeli açıklamasında, ‘söz veriyorum’ ifadesini kullandı! İşte merak edilen detaylar!

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, ‘Çöktü dediler ama dimdik durduk. Baraja takılacağımızı ifade ettiler ama çoşkun ırmaklar gibi taştık. Onlar bizi yeteri kadar tanımıyorlar, melun niyet sahiplerini biz gayet iyi biliyoruz. Yaklaşmış olan hesap gününü de4 göz ile bekliyoruz’ açıklamasında bulundu. Bahçeli asgari ücrete dair de üzerlerine düşeni yapacaklarına dair söz verdi.

BAHÇELİ PARTİSİNİN İLK GRUP TOPLANTISINDA SEÇİM SÜRECİNİ DEĞERLENDİRDİ

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 14 ve 28 Mayıs seçimleri sonrasında partisinin ilk grup toplantısında açıklamalar yaptı. Bahçeli, ‘Kiralık anket şirketlerinin kuyruklu yalanlarının üstünden geçtik. Çöktü dediler ama biz dimdik durduk’ açıklaması yaptı. ‘ MHP ile Cumhur İttifakı Türkiye’mize kapsayıcı bir anayasa kazandırmak adına elini taşın altına koymaya hazır durumdadır’ diyen MHP lideri, ‘100 maddelik anayasa teklifimiz müzakere edilmek adına hazırdır’ ifadelerine yer verdi.

MİLLETVEKİLLERİNİ TEBRİK ETTİ

Bahçeli’nin konuşmasında satır başları ise şu şekilde; ‘1. yasama yılının ilk grup toplasında hepinizi hürmet ile selamlıyorum. Milletvekili olarak seçilen siz değerli arkadaşlarımı da ayrı ayrı olarak kutluyorum. TBMM’nin bu yeni yasama dönemi, ülkemize, milletimize ve demokrasimiz için hayırlı olmasını diliyorum. Üstlenmiş olduğunuz bu tarihi sorumluluğun hakkını vereceğinize dair inancım var. Bilindiği gibi 14 Mayıs günü yapılan milletvekili seçimlerinin kesin sonuçları 30 Mayıs günü ilan edildi. TBMM üyeleri olarak millet hizmetine başlayarak namus ve şeref üstüne etmiş olduğumuz yemin paha biçilmez. Tam tersi davranışlar bu yeminin sembolik bir seremoniye dönüşmesine neden olacaktır.

MHP LİDERİ ASGARİ ÜCRETE DAİR AÇIKLAMDA BULUNDU

MHP ile Cumhur İttifakı Türkiye’mize kapsayıcı bir anayasa kazandırmak adına elini taşın altına koymak için hazırdır. Asgari ücret ile geçinen kardeşlerimizin emekli ve memurlarımızın döviz kurundaki dalgalanmalardan koruyarak insanca yaşayacakları maaşları destekliyor, üstümüze ne düşüyor ise yapacağımıza dair söz vermekteyim.’

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.