Sevdiği şarkıyı duyunca kendine hakim olamadı! Marketi adeta sahneye çeviren yaşlı kadının dansı!

Sevdiği şarkıyı duyunca kendine hakim olamadı! Marketi adeta sahneye çeviren yaşlı kadının dansı!
Sevdiği şarkı duyan yaşlı kadının, marketin ortasında dans ettiği kameralara yansıdı! İzleyenler şaşkına çeviren anlar saniye saniye güvenlik kamerası tarafından kaydedildi!

Denizde görenleri hayrete düşüren bir olay meydana geldi. Alışveriş yapmak için bir markete girmiş olan yaşlı kadın, sevdiği müziğin çaldığını duyunca reyonların arasını adeta sahneye çevirdi. Market çalışanlarının şaşkın bakışları arasında ceketini ve çantasını çıkarıp kenara koyan kadının bir anda dans etmeye başladığı görüldü. Yaşanan o anlar ise saniye saniye güvenlik kameraları tarafından kaydedildi!

GENÇLERE TAŞÇIKARTAN CİNSTEN BALE YAPTI

Denizli’nin Merkezefendi ilçesi Akkonak Mahallesi’nde yer alan bir markette yaşlı kadın alışveriş yapmak için gitti. Market içinde almak istediği ürünlere bakan yaşlı kadın, radyoda çalan müziği işitince adeta kendinden geçti. Bir anda oynayarak ilerlemeye başlayan ve sonrasında elindeki çantayı yere bırakıp ceketini çıkaran yaşlı kadının, marketteki alanı adeta sahneye çevirdiği görüldü. Kendisini izleyen çalışan sanatçı olduğunu ve dans etmeyi sevdiğini ifade eden yaşlı kadın, gençlere taş çıkarırcasına bale yapmaya başlamıştı.

SOSYAL MEDYADA PAYLAŞILDI

O anları isteyen market çalışanları ise şaşkınlık içinde kaldı. Yaklaşık bir dakika kadar müzik eşiğinde eğlenen kadının, balesi ayaklarını açarak sona erdi. Gözlerin pasını silen dansın sonrasında market sahibi Şeyma Tüysüz, güvenlik kamerasını izleyerek o anları sosyal medyada paylaştı. Kadın daha önceden alışveriş yaptığını izledikleri görüntü sonrasında şaşırdıklarını ifade eden market sahibi, ‘Bir müşterimiz markete geldi. Reyon arasında ‘Ben sanatçıyım ve ben dansçıyım’ diyerek kendini müziğin eşliğinde bırakmış. Çalışan arkadaşımız durumu görmüş ve yaşananları anlamak adına kamera kayıtlarını seyretmiş. O görüntüleri izledik. Sosyal medya hesaplarımız üzerinden paylaştık ve çok ilgi çekti.

Görüntülerde ablamızın dans şovu bulunuyordu. Çok şaşırdık o yaştaki bir insan için sergilediği hareketler son derece ilgi çekiciydi’ dedi. Yaşlı kadını oynadığı sırada gören ve ne olduğunu anlayamayan market görevlisi İrem Hilal Özçelik de ‘Ben reyon arasında geçerken bir teyze geldi bana dedi ki ‘Ben dansçıyım ve oyuncuyum’ ceketini çıkardı ve sonrasında müzikle oynamaya başladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.