Geçen günlerde AK Parti’den istifa ettiğini açıklamıştı! Suat Kılıç yola Yeniden Refah ile devam edecek!

Geçen günlerde AK Parti’den istifa ettiğini açıklamıştı! Suat Kılıç yola Yeniden Refah ile devam edecek!
Eski Bakan Suat Kılıç, geçtiğimiz günlerde yıllardır içinde bulunduğu AK Parti’den istifa etti! Eski Bakan Kılıç, Yeniden Refah partisine katıldı!

Eski Gençlik ve Spor Bakanı ve aynı zamanda AK Parti Milletvekili olan Suat Kılıç, geçtiğimiz günler içinde yıllardır içinde yer aldığı AK Parti’den istifa etmiş olduğunu açıkladı. Eski bakan Kılıç, istifa açıklamasında Cumhurbaşkanı Erdoğan’a da teşekkür etmişti. Bir zamanlar Gençlik ve Spor Bakanı olarak da görev yapan Suat Kılıç’ın yola Yeniden Refah partisi ile devam etme kararı aldı. İşte konuya dair merak edilenler!

5 MİLLETVEKİLİ KAZANDI

Eski AK Parti Milletvekili olan Suat Kılıç, geçen günlerde sosyal medya hesabı üzerinden AK Parti’den istifa etmiş olduğunu açıkladı. Yeniden Refah Partisi Başkanı Fatih Erbakan, cumartesi günü düzenlediği toplantı çerçevesinde, Yeniden Refah Partisi’nin kendi aldığı oy ile TBMM’ye 5 Milletvekili göndermeyi başardığını ifade ederek, ‘Partimiz bu seçimlerin kazananı oldu. Bu seçimler Türkiye siyasetinde Yeniden Refah gerçeğinin görmezden gelinemeyecek yine açık bir şekilde ortaya koydu’ dedi.

ERBAKAN, SEÇİMİN KAYBEDENİNİN ALTILI MASA VE CHP LİDERİ KEMAL KILIÇDAROĞLU OLDUĞUNU SÖYLEDİ

Seçimini kaybedenin de Altılı Masa ile Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu olduğunu açıklayan Erbakan, şu şekilde devam etti; ‘2 meclis grubu kurmaya yetecek sayıda milletvekilini yüzde 1 bile oyu olmayan partilere hoyrat bir şekilde vermiş, gün sonrasında ise Cumhurbaşkanı olamamış verdiği 40 vekil ile ortada kalmıştır. Seçimin bir diğer kaybedeni ise Altı Masa’nın kendisi olmuştur. Milletvekili seçimlerinde ciddi bir fark ile kaybetmişlerdir, Meclis’teki çoğunluğu milletimiz ciddi bir fark ile Cumhur İttifakı'na vermiştir. Seçimi kaybedenlerin bir diğeri de HDP’dir. Seçme başka bir isim ile girmene rağmen oylarını yüzde 3 oranını da kaybetmiştir’ dedi.

TOPLANTI SONRASINDA KILIÇ’A ROZET TAKILDI

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Erbakan, konuşmasının sonunda ise Suat Kılıç’ın partiye katıldığını ifade etti. Erbakan, Kılıç’a partinin rozetini takarak, ‘Partimize katılımların devamı gelecek’ dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.