Böyle vahşet görülmedi! Sevgilisini öldürüp, parçalarını köpeklere yedirdi! Ülke ayağa kalktı!

Böyle vahşet görülmedi! Sevgilisini öldürüp, parçalarını köpeklere yedirdi! Ülke ayağa kalktı!
Zenginlerinin lüks içinde fakirlerinin ise sefalet içinde yaşadığı ülkelerin başında gelen Hindistan, kan donduran bir olay ile gündeme geldi. Ülkede yaşayan 56 yaşındaki bir adamın partnerini feci bir şekilde öldürdüğü ileri sürüldü. Apartman dairesinden gelen kokular üzerine polis ekiplerine haber veren aparman sakinleri, ortaya çıkan detaylar karşısında şaşkınlık geçirdi. İşte tüyler ürperten o olaya ilişkin ayrıntılar…

2021 yılında açıklanan verilere göre 1,408 milyar insanın yaşadığı Hindistan’da korkunç bir olay meydana geldi. Ülke gündemine bomba gibi düşen olay halkı tedirgin ederken birçok kişinin de tepkisi ile karşılaştı. 4 Haziran tarihinde işlenmiş olduğu tespit edilen bir cinayete ilişkin ortaya çıkan ayrıntılar, resmen kan dondurdu.

Hindistan’da yaşanan ve dünya basınına bomba gibi düşen olaya göre 56 yaşındaki bir adam, partnerini öldürdü. Apartman dairesinden gelen yoğun koku üzerine polislere haber veren apartman sakinleri, sonrasında ortaya çıkan cinayet ayrıntıları ile şaşkınlık yaşadı. 56 yaşındaki adamın yaptıkları, herkesin kanını dondurdu. Ülke, cinayetin ardından resmen ayağa kalktı.

PİŞİRİP KÖPEKLERE YEDİRDİ!

Hindistan’da yaşayan ve haber kaynaklarında ismi farklı şekillerde telaffuz edilen 56 yaşındaki bir adam, apartman dairesinden gelen kokular üzerine polisler tarafından yakın takip altına alındı. Adamın evinde arama yapan polis ekipleri, 32 yaşındaki “Sarawasti Vaidya” isimli kadının cansız bedenine ait birtakım parçalar buldu. Yapılan araştırmada genç kadının bazı uzuvlarının kayıp olduğu bilgisine ulaşıldı. Ortaya çıkan detaylar ise kan dondurdu.

4 Haziran tarihinde işlenmiş olan cinayetin detayları, herkesi şaşkına çevirdi. İddialara göre 56 yaşındaki adam, 32 yaşındaki partnerini öldürdü ve cesedi parçalara ayırarak düdüklü tencerede pişirdi. Pişirdiği parçaları köpeklere yedirdiği ileri sürülen adam, Hindistan polis ekipleri tarafından gözaltına alındı.

“SIK SIK KAVGA EDİYORLARDI!”

56 yaşındaki adam hakkında ortaya atılan suçlamalar apartman sakinlerini tedirgin ederken adamın 2014 yılından bu yana aynı dairede oturduğu öğrenildi. Adamın komşuları, son dönemlerde çiftin sık sık kavga ettiklerini ifade etti. Yaşanan olay ülkeyi resmen ayağa kaldırdı.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.