Üç kamu bankasından emekliye 5.000 TL nakit ödemeler devam ediyor! Bayram öncesi hesaplara geçecek! Başvuru yapmak yetiyor!

Üç kamu bankasından emekliye 5.000 TL nakit ödemeler devam ediyor! Bayram öncesi hesaplara geçecek! Başvuru yapmak yetiyor!
Ziraat Bankası, Halkbank ve Vakıfbank tarafından emekliye bayram öncesi ek koşulsuz ve geri ödemesiz 5.000 TL’ye kadar nakit ödeme yapılacak. Sadece bir işlem yapmak yetiyor. İşte başvuru şartları…

Türkiye’nin önde gelen 3 kamu bankası tarafından emeklilere yönelik destek ödemeleri bayram öncesinde yapılmaya devam ediyor. Kurban Bayramı öncesinde emeklilere bayram ikramiyesinden hariç 5.000 TL’ye kadar nakit promosyon ödemesi yapılacak.

Maaş tutarına göre değişen ödeme miktarı ile SSK, Bağ Kur ve Emekli Sandığı tüm emeklilerinin cebinin rahatlatılması hedefleniyor. Maaşını 3 yıl boyunca bankadan almayı taahhüt eden tüm SGK emeklileri promosyondan faydalanabilecekler.

EMEKLİLERE 5.000 TL EK ÖDEME FIRSATI!

Kurban Bayramı’na az bir süre kala emekliler bayram öncesi hesaplara geçecek 2.000 TL bayram ikramiyesini beklemeye koyuldu. Bu ödemenin öncesinde ise başvuru adımlarını tamamlayanlar üç kamu bankasından 5.000 TL’ye kadar ek nakit promosyon ödemesi alabilecek.

Maaşını 3 yıl boyunca ilgili bankalardan almayı taahhüt eden tüm SGK emeklileri promosyon ödemelerinden faydalanabilecek. Brüt maaş tutarına göre ödenecek promosyon miktarı da değişmektedir. Bu kapsamda 5.000 TL’ye kadar ödeme yapılması hedefleniyor. Emekli maaş tutarına göre farklı miktarda promosyon ödemlerinin yapılması hedefleniyor. Maaş taşıma işlemlerini tamamlamak promosyondan yararlanmak için yeterli olacak.

KAMU BANKALARI EMEKLİ PROMOSYONU NE KADAR?

Ziraat Bankası, Halkbank ve Vakıfbank üzerinden promosyon ödemeleri yapılmaya devam ediyor. Bu kapsamda brüt maaş tutarına göre farklı miktarda ödemeler yapılacak. 3.500 TL ve altında maaş alanlara 3.000 TL, 3.500 TL ve 7.499 TL arasında maaş alanlara 3.500 TL, 7.500 TL ve 9.999 TL arasında maaş alanlara 4.500 TL ve 10.000 TL üzerinde maaş alanlara ise 5.000 TL nakit promosyon verilecek.

3 yıllığına peşin olarak ödenecek emekli promosyonundan yararlanmak isteyenlerin emekli maaşlarını 3 yıllığına kamu bankalarından birine taşımaları gerekiyor. EYT’lilerin de yararlanabileceği promosyon ödemeleri 3 yıllığına peşin olarak yapılmaktadır. Kamu bankalarının ayrıca emeklilere özel ayrıcalıklı bankacılık hizmetleri de sunulmaya devam ediyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.