CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun Kurultay adaylığı merak edilmeye devam ediyor! Kılıçdaroğlu gazetecilerin sorularını yanıtladı!

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun Kurultay adaylığı merak edilmeye devam ediyor! Kılıçdaroğlu gazetecilerin sorularını yanıtladı!
CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun kurultayda aday olup olmayacağı merak ediliyor! Kılıçdaroğlu, gazetecilerin sorularını yanıtladı! İşte merak edilenler!

Cumhuriyet Halk Partisi lideri Kemal Kılıçdaroğlu, seçim sonrası sessizliğini bir televizyonda bozdu. Bir televizyonda gazetecilerin sorularının yanıtlayan CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, 28 mayıs seçimleri sonrasında ilk defa merak edilenleri yanıtladı. CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun kurultayda aday olup olmayacağı merak edilirken, Kılıçdaroğlu tarafından gelen yanıtlar!

KILIÇDAROĞLU SEÇİM SONRASI SESSİZLİĞİNİ BOZDU

Millet İttifakı’nın Cumhurbaşkanı adayı olan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın zaferi ile sonuçlanan 28 Mayıs Cumhurbaşkanı seçimi 2. turu sonrasında suskunluğunu bozarak gazetecilerin sorularını yanıtladı. SÖZCÜ TV Genel Müdürü Alişer Delek tarafından gelen, ‘Aday olduğunuz günden beri geriye dönüp değiştirmeyi düşündüğünüz bir an ve pişman olduğunuz bir an bulunuyor mu? sorusu için ‘Hayır pişmanlığım olmadı yapılan her şey benim açımdan doğru. Diğer liderler adına bir şey söylersem doğru olmaz. Herhangi bir pişmanlığım da mevzubahis değil’ dedi.

GAZETECİ UĞUR DÜNDAR, NEDEN İSTİFA ETMEDİĞİNE DAİR BİR SORU SORDU

Gazeteci Uğur Dündar Kılıçdaroğlu’na, ‘Seçim akşamı istifa ederek Türk siyasetine bir ilki yaşama geçirebilirsiniz. Size yakışan da o olurdu. Bunun yanı sıra seçim sonrasında 12 gün boyunca sizi destekleyenleri 12 meslektaşımız ile kısa görüşme dışında adeta cami avlusuna terk edilmiş çocuklar gibi bir başına bıraktınız. Neden bunu yaptınız?’ sorusunu sordu. CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu ise şu şekilde yanıt verdi; ‘Bugüne kadar yaptığım çalışmaları özveri ile yaptığına inanan birisiyim. Demokrasiyi savunanlar Cumhuriyet Halk Partisi bir araya getirdi bizim siyasi tarihimizde bir ilk oldu.

Oysa bunların unutulduğu bunların da konuşulması gerekli. İktidar olduğumuz zaman neler yapacağımız konusunda oturup bir sene çalıştık bir mutabakat metni hazırladık hayatın her alanı ekonominin her alanı sosyal hayatın her alanı ile ilgili neler yapacağımızı ortaya koyduk yeteri kadar anlattık mı konusu tartışılabilir. Yeteri kadar anlattık mı tartışılabilir…’ dedi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.