Tüm emeklilere ödemeler başladı! Haziran ayında emeklinin cebine 11.200 TL havadan girecek! 9.200 TL’si o bankadan ödenecek!

Tüm emeklilere ödemeler başladı! Haziran ayında emeklinin cebine 11.200 TL havadan girecek! 9.200 TL’si o bankadan ödenecek!
Emeklilerin hesaplarına bayram öncesinde ek ödemeler yapılmaya başlıyor. 2.000 TL bayram ikramiyesine ek olarak 9.200 TL promosyon ödenecek. Detaylar belli oldu…

Türkiye’deki milyonlarca emekli Temmuz ayında yapılacak maaş zammı, refah payı ve Kurban Bayramı öncesi verilecek bayram ikramiyelerini beklemeye başladı. Bu yıl 2.000 TL olarak verilecek bayram ikramiyeleri ise 28 Haziran’dan önce tüm emeklilerin hesaplarına geçecek.

2.000 TL bayram ikramiyesi tüm emeklilerin hesaplarına geçerken, 9.200 TL ödemeler ise QNB Finansbank üzerinden yapılacak. Emeklilere 9.200 TL’ye varan emekli promosyonu veren QNB Finansbank, maaş taşıma işlemlerini tamamlayanlar için 2.000 TL bayram ikramiyesiyle de beraber haziran ayında 11.200 TL ödeme almaları sağlanacak.

EMEKLİLERE YENİ AYRICALIKLAR DUYURULDU!

QNB Finansbank tarafından emeklilere promosyon kampanyası duyuruldu. 8.000 TL’ye varan nakit promosyon ve CardFinans Emekli Kredi Kartından yıllık 1.200 TL indirim olmak üzere, toplam 9.200 TL’te varan emeklilik ödülü sunulacak.

Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) için de destek veren QNB Finansbank, EYT’den yararlanmak isteyenler için özel faiz oranları ile kredi vermeye hazırlanıyor. Emekli maaşını taşıma adımlarının tamamlanması ile 9.200 TL’ye kadar ödemeler yapılacak.

QNB FİNANSBANK EMEKLİ PROMOSYONU NE KADAR?

QNB Finansbank, cep telefonundan verecekleri dijital onay sonrasında şubeye bile gitmeden emekli müşterileri için 8.000 TL’ye kadar nakit promosyon sunacak. Emekli maaş tutarına göre 4.800 TL’den 8.000 TL’ye kadar nakit olarak promosyon ödenecek.

1.200 TL indirim ise CardFinans Emekli kredi kartı kapsamında ilgili müşteriler için kampanya kapsamında sağlanacak. Bu 9.200 TL’ye kadar promosyon fırsatından yararlanma imkanı sunulacak.

EMEKLİ PROMOSYON BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?

EYT’liler ya da ilk defa SSK, Bağ Kur veya Emekli Sandığı kapsamında emekli olacak kişilerin maaş ödemelerini 3 yıllığına QNB Finansbank’tan alacaklarını taahhüt etmeleri yeterlidir. Promosyon kampanyasından yararlanmak için ayrıca cep telefonlarından dijital onay vererek emeklilerin 9.200 TL’ye varan promosyon fırsatından yararlanması sağlanmaktadır. Yüksek promosyon oranları ve bankacılık ayrıcalıklarıyla QNB Finansbank’tan tüm emekliler işlem yapabilecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.