Eski Bakan Suat Kılıç, istifa ettiğini açıkladı! Kılıç, 2011-2013 arasında Gençlik ve Spor Bakanı olarak görev yapmıştı!

Eski Bakan Suat Kılıç, istifa ettiğini açıkladı! Kılıç, 2011-2013 arasında Gençlik ve Spor Bakanı olarak görev yapmıştı!
AK parti içerisinde 3 dönem milletvekilliği ve 2011-2013 seneleri arasında Gençlik ve Spor Bakanı olarak görev yapan Suat Kılıç, istifa ettiğini paylaştı!

Eski bakan Suat Kılıç, AK Parti’den istifa ettiğini duyurdu. AK Parti’de 3 dönem milletvekilliği ile 2011 ve 2013 tarihleri arasında da Gençlik ve Spor Bakanı olarak görev yapmış olan Suat Kılıç, istifa etmiş olduğunu açıkladı! İşte eski bakan Suat Kılıç’ın istifasına dair merak edilen detaylar!

Sosyal medya hesabı Twitter üzerinden açıklamada bulunan Eski Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, AK Parti’den İstifa ettiğini paylaştı. Suat Kılıç, sosyal medya hesabından şu mesajı yayınladı; ‘3 Kasım 2002 tarihinden 7 Haziran 2015 tarihine kadar önemli görev ve sorumluluklar üstlendiği AK Parti’de bulunan üyeleri 3 Haziran 2023 tarihinde sonlandırdım. 8 senelik aranın ardından, ilkelerim ve istikametime uygun bir zemin içerisinde yerli ve milli siyasete katkı sağlamaya, ülke ve milletim adına çalışmaya inşallah bundan sonra da devam edeceğim.

CUMHURBAŞKANINA TEŞEKKÜR ETTİ

Öncelikle, milletimin emrinde ve hizmetinde olmanın büyük onurunu yaşadığım bu seneler boyunca, içinde bulunduğum siyasi hareketten desteğini esirgemeyen kadirşinas halkımıza kalbi teşekkürlerimi sunarım. Siyaset yolu ile milletimize hizmet etmemize elverişli bir zemin meydana getiren, duyduğu güvenle en geç milletvekili, en geç Grup Başkan Vekili en geç bakan olmamızın yolunu açmış olan. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a içtenlik ile teşekkür ederim. 22, 23 ve 24. Dönem boyunca Mecliste partide, bakanlıkta ve Devlet’te başta memleketimiz Samsun olmak üzere Türkiye’nin her köşesinden yakın bir şekilde tanıdığım beraber çalıştığım, çok sevdiğim, özellikle genç kardeşlerim Allah hepinizden razı olsun. Tüm başarılarım bereketi pınarı, isimsiz kahramanlar. Sizlerden de Allah razı olsun.

2002 yılında AK Parti’de 2011’de GSB’de sizler ile buluşturan, nihayetsiz nimetleri ile halka hizmet fırsatları meydana getiren, üstlendiğimiz her sorumluluğun altından alnımızın akıyla çıkmamızı sağlayan genç yaşta yolumuzu millet ve memleket aşığı inanmamız gençler ile kesişti giren seven ve sevdiren Allah’a sonsuz şükürler.’

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.