Annesi ile kavga eden babasını pompalı tüfekle vurdu! Dehşet saçan olay babanın ölümüne neden oldu!

Annesi ile kavga eden babasını pompalı tüfekle vurdu! Dehşet saçan olay babanın ölümüne neden oldu!
İstanbul'da sokak ortasında dehşet yaşandı! Annesiyle kavga eden babasını pompalı tüfek kullanarak ateş açtı! İşte korkunç olayın detayları!

Arnavutköy'de dehşete düşüren bir cinayet olayı meydana geldi. Ortaya atılan iddiaya göre Ferhat Özkaraca, bir süredir ayrı olarak yaşadığı eşi Ayşegül Özkara ile bir araya gelmişti. Çift arasında evde çıkan çatışma, büyük bir kavgaya dönüşerek sokağa kadar taştı. Bu esnada çiftin yaşları 19, 21 ve 23 olan 3 oğlu da gelmişti. Çocuklardan biri annesiyle kavga eden babasına evde bulunan pompalı tüfek ile ateş açtı. İşte konunun merak edilen detayları!

ÇİFTİN ARASINDAKİ TARTIŞMA SOKAĞA TAŞINDI

Korkutan olay dün akşam saatlerinde, Arnavutköy’ün Yunusemre Mahallesi’nde yaşandı. Ortaya atılan iddiaya göre, bir süredir ayrı olarak yaşayan Ferhat Özkaraca ile eşi Ayşegül Özkaraca dün yeniden bir araya gelmişti. Çiftin arasında tartışma yaşanmaya başladı. Tartışma kısa sürede büyüyünce Özkaraca’nın kardeşleri de araya girerek çifti sakinleştirmeye çaba sarf ettiler. Ancak ikilinin arasındaki tartışma kavgaya dönüştü ve çift sokağa kadar çıktı. Bu esnada ikilinin yaşları 19, 21 ve 23 olan 3 oğlu da gelmişti. Çocuklarından biri annesiyle kavga eden babasını görünce dayanamadı ve evde bulunan pompalı tüfek ile babasına ateş açtı.

BÜTÜN MÜDAHALELERE RAĞMEN BABA HAYATINI KAYBETTİ

Vücuduna isabet eden kurşunlar sonrasında ağır bir şekilde yaralanan baba Ferhat Özkaraca, yakınları tarafınca Arnavutköy Devlet Hastanesine götürüldü. Baba Ferhat Özkaraca, hastanede yapılan bütün müdahalelere rağmen kurtulamayarak yaşama veda etti. Olaya dair geniş çaplı inceleme başlatan polis ekipleri de anne Ayşegül Özkaraca’yı gözaltına aldı. Anne Ayşegül Özkaraca vermiş olduğu ifadesinde, cinayeti kendisinin işlemiş olduğu ve eşinin kendisine şiddet uyguladığını, bundan dolayı da bir süredir ayrı olarak yaşadıklarını açıkladı.

EN KÜÇÜK OĞLU TESLİM OLDU

Olay yerinde kaçan çiftin çocuklarından olan 19 yaşındaki F. Ö olaydan yaklaşık 3 saat sonra karakola giderek teslim oldu. İkilinin diğer 2 oğlu ise polis tarafından her yerde aranıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.