GAZİANTEP'TE Emeklilerİ Sevindirecek Haber! 5.000 TL bayram ikramiyesi gibi kredi fırsatı! Halkbank'tan ödemeler hemen başlayacak! Emeklilere yeni kredi paketi!

GAZİANTEP'TE Emeklilerİ Sevindirecek Haber!  5.000 TL bayram ikramiyesi gibi kredi fırsatı! Halkbank'tan ödemeler hemen başlayacak! Emeklilere yeni kredi paketi!
2.000 TL bayram ikramiyelerini almak için gün sayan emeklilere kamu bankasından birde mini kredi paketi geldi. 5.000 TL’ye kadar anında kredi kullanılabilecek. Başvurular devam ediyor…

Türkiye’de pek çok farklı kesimin nakit ihtiyaçları hayat pahalılığı nedeniyle bir hayli arttı. Bir yandan enflasyon, diğer yandan rekor seviyelere ulaşan döviz kuru sonrasında zamlar da peş peşe duyurulmaya başladı.

Gelen zamlardan ve kötü ekonomik koşullardan en çok olumsuz etkilenen kesim ise emekliler oluyor. Emeklilerin nakit ihtiyaçlarının karşılanmasına yönelik yeni destek paketleri duyuruluyor. Halkbank Emekli Mini Kredi paketi sayesinde 5.000 TL’ye kadar olan acil ihtiyaçları için emeklilere destek sunacak.

HALKBANK 5.000 TL EMEKLİ İHTİYÇA KREDİSİ!

Emekli maaşını Halkbank’tan alan veya maaşını Halkbank’a aktarmayı taahhüt eden tüm SSK, Bağ Kur ve Emekli Sandığı emeklileri uygun geri ödeme seçeneklerine sahip mini krediden yararlanabilecek.

5.000 TL’ye kadar olan nakit ihtiyaçları için emeklilere aylık düşük taksit oranları ile kredi sağlanması hedefleniyor. Aylık eşit taksitli, artan ya da azalan taksitli,  ayda bir eşit taksitli ya da serbest ödemeli olarak kredi geri ödemleri de yapılabiliyor. Halkbank tarafından ayrıca emeklilere daha yüksek miktarda ihtiyaç kredileri de sunulmaya devam ediyor. Söz konusu kredilerden yararlanarak emeklilerin en uygun oranlar ile nakit ihtiyaçlarını çözmeleri sağlanacak.

EMEKLİ MİNİ İHTİYAÇ KREDİSİ DEVREDE!

Halkbank tarafından Emekli Mini İhtiyaç Kredisi ile nakit ihtiyaçları için destek verilecek. Yüzde 1,58’den başlayan faiz oranlarıyla 36 aya kadar vade seçenekleri bu kapsamda uygulanacak. 5.000 TL kredi tutarı için aylık 195,38 TL taksit hesaplaması yapılıyor. Uygun geri ödeme seçeneklerinden faydalanarak emeklilerin bayram öncesinde ek nakit ihtiyaçlarını mini kredi paketi ile çözmelerine de destek veriliyor.

Tüm emeklilere Kurban Bayramı öncesinde verilecek 2.000 TL bayram ikramiyesine ek olarak 5.000 TL Halkbank Mini Kredi paketini tercih edecek kişiler ise bu sayede nakit ihtiyaçlarını karşılayabilecek. Ayrıca bayram öncesi emekli maaşlarının da erkenden hesaba geçeceği duyurusu yapılmıştı.  

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.