Gaziantep Ak Parti Milletvekilleri'nden Bakan Mehmet Şimşek’e ziyaret!

Gaziantep Ak Parti Milletvekilleri'nden Bakan Mehmet Şimşek’e ziyaret!
AK Parti Grup Başkanvekili Abdulhamit Gül ve Gaziantep Milletvekilleri, Hazine ve Maliye Bakanlığı görevine atanan Mehmet Şimşek’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ziyaret sonrası açıklamalarda bulunan AK Parti Grup Başkanvekili Abdulhamit Gül, ‘’ Değerli Bakanımızın tecrübesiyle, devlet adamlığıyla, ekonomi ve finans alanındaki başarılı çalışmalarıyla Türkiye Yüzyılı'nda ülkemizi daha iyi yerlere taşımaya katkı sağlayacağına inancımız tamdır’’ ifadelerini kullandı.

AK Parti Grup Başkanvekili Abdulhamit Gül ve Gaziantep Milletvekilleri Eyup Özkeçeci, Ali Şahin, Derya Bakbak, Mesut Bozatlı, İrfan Çelikaslan ve Bünyamin Bozgeyik, Hazine ve Maliye Bakanlığı görevine atanan Mehmet Şimşek’e ziyarette bulundu.

DAHA İYİ YERLERE TAŞIYACAK
Ziyarete ilişkin açıklamalarda bulunan AK Parti Grup Başkanvekili Abdulhamit Gül, ‘’Hazine ve Maliye Bakanımız Sayın Mehmet Şimşek'e Gaziantep Milletvekillerimizle birlikte hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk. Değerli Bakanımızın tecrübesiyle, devlet adamlığıyla, ekonomi ve finans alanındaki başarılı çalışmalarıyla Türkiye Yüzyılı'nda ülkemizi daha iyi yerlere taşımaya katkı sağlayacağına inancımız tamdır. Başarılar diliyoruz’’ dedi.

ÖZKEÇECİ BAŞARI DİLEDİ

AK Parti Gaziantep Milletvekili Eyup Özkeçeci de ziyaret sonrası yaptığı açıklamada, ‘’Hazine ve Maliye Bakanımız Mehmet Şimşek Beyefendi’yi; AK Parti Grup Başkan Vekilimiz Abdulhamit Gül ve AK Parti Gaziantep Milletvekillerimiz ile birlikte ziyaret ederek, hayırlı olsun temennilerinde bulunduk. Saygıdeğer Bakanımızın, müreffeh bir Türkiye için elinden gelen gayretin fazlasını göstereceğine inancımız tam... Sayın Bakanımıza; misafirperverlikleri için şükranlarımı sunar; başarılarının devamını dilerim’’ ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.