Twitter Neden Çalışmıyor? Twitter çöktü mü, neden açılmıyor? 8 Haziran Twitter'da akış sorunu mu var? İşte son durum bilgileri...

Twitter Neden Çalışmıyor? Twitter çöktü mü, neden açılmıyor? 8 Haziran Twitter'da akış sorunu mu var? İşte son durum bilgileri...
Birçok twitter kullanıcı şok yaşıyor! Twitter kullanıcıları gerek tweet yollama gerekse okuma konusu'nda sorun yaşıyor!Twitter neden açılmıyor ve çöktü mü soruları, Gaziantep ve Türkiye'de son saatlerde sosyal medya platformuna erişim sağlayamayan kullanıcılar tarafından sorgulanıyor.

Twitter neden açılmıyor ve Elon Musk'la başlıyan yeni twiter dönemi'nde sosyal medya ağına ulaşım zorlaşıyo!, Twitter erişim sorunu yaşayan Türkiye 'de ki bazı kullanıcılar tarafından arama motorları aracılığıyla sorgulanıyor. Yaşadıkları sorun üzerine 'Twitter açılmıyor' ve 'Twitter'a neden girilmiyor' gibi sorgularla konuya cevap arayan pek çok kişi, internet üzerinden araştırmalarını gerçekleştiriyor.

Twitter Blue aboneleri için tweet düzenleme süresi 1 saate çıkarıldı. Hatırlarsanız bu özellik ilk kez kullanıcılar ile buluştuğunda, tweet düzenleme işlemi, tweetin atılmasını takiben 30 dakika içinde gerçekleştirilmek durumundaydı. Twitter Blue'nun resmi hesabına göre, tweet düzenleme süresi 30 dakikadan 1 saate çıkarıldı. 


Blue subscribers now have up to 1 hour to edit their Tweets.

— Twitter Blue (@TwitterBlue) June 7, 2023


Bu duyurunun ardından Twitter Blue'nun yardım merkezi sayfası güncellenerek, Tweet düzenleme seçeneğinin 1 saate çıkarıldığı belirtildi. 

Tweet düzenleme özelliği ilk kez 2020 yılında pandemiye gönderme yapan bir nükte vesilesiyle Twitter'ın gündeminde yer almıştı. Elon Musk'ın şirketi satın almaya niyetlendiği sıralarda Tweet düzenleme özelliği Twitter Blue kapsamında sunulan özelliklere dahil edildi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.