EYT'liler de yararlanabilecek! Bayram öncesinde tüm emeklilere 10 bin lira nakit ödemeler başladı! Denizbank'tan ödenecek!

EYT'liler de yararlanabilecek! Bayram öncesinde tüm emeklilere 10 bin lira nakit ödemeler başladı! Denizbank'tan ödenecek!
EYT kapsamında emekli olan tüm emeklilere 10.000 TL’ye kadar nakit ödemeler bayram öncesinde hesaba geçecek. Hemen başvuru yapan tüm emekliler yararlanabiliyor. Detaylar belli oldu!

Temmuz ayı emekli zammının netleşmesine az bir süre kala milyonlarca emekli Kurban Bayramı öncesi ikramiye ödemlerini ve maaşa ek diğer ödemeleri araştırmaya başladı. Bu yıl 2.000 TL olarak verilecek emekli bayram ikramiyesine ek olarak Denizbank üzerinden EYT’liler için 10.000 TL’ye kadar nakit ödeme yapılması hedefleniyor.

Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) ile ilgili yasal düzenlemenin kısa süre önce yürürlüğe girmesinin ardından milyonlarca kişi emeklilik hakkı elde etti. Bu kapsamda EYT’li olarak ilk defa Denizbank’tan maaşını alacaklar için 10.000 TL nakit ödeme maaştan hariç olarak karşılıksız olarak verilecek.

EMEKLİYE 10.000 TL NAKİT ÖDEMELER BAŞLADI!

EYT kapsamında ilk defa emekli maaşını Denizbank’tan 3 yıllığına almayı taahhüt eden ve Mobildeniz uygulamasından işlem yapan tüm emeklilere 10.000 TL nakit promosyon ödemesi yapılacak. 16 Haziran 2023 tarihine kadar geçerli olan kampanya kapsamında emeklilerin başvurularını yapmaları gerekiyor.

Emekli maaşını 3 yıllığına Denizbank’tan alma sözü verenlerin emekli maaş tutarına göre farklı oranlarda nakit promosyondan faydalanması sağlanacak. Bankalar arasında son dönemde başlayan emekli promosyon yarışında Denizbank yüksek oranları ve emekliye özel bankacılık hizmetleri ile dikkat çekiyor.

DENİZBANK EMEKLİ MAAŞ PROMOSYONU NE KADAR?

Emekli maaş baremine göre EYT kapsamında ilk emekli maaşını Denizbank’tan alma sözü verenlere 10.000 TL nakit promosyon verilecek. Ancak aylık maaş tutarına göre bu nakit promosyon ödeme miktarları da değişmektedir.

Promosyon ödemeleri ilk maaşın bankaya yatmasını takip eden 2 iş günü içinde hesaplara geçmektedir. Bu kapsamda Denizbank tarafından bayram öncesinde işlem yapanların hesaplarına aktarılacak maaşa göre promosyon miktarları ise şöyle:

  • 3.499 TL’ye kadar maaş alanlar: 6.000 TL
  • 3.500 TL – 7.499 TL arasında maaş alanlar: 7.000 TL
  • 7.500 TL – 9.999 TL arsında maaş alanlar: 9.000 TL
  • 10.000 TL ve üzerinde maaş alanlar: 10.000 TL

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.