Gaziantep Şehir Hastanesi AÇILIŞI Yine ERTELENDİ! Açılış Hangi Tarihe Ertelendi? Alınan Personeller Ne Zaman İşe Başlayacak?

Gaziantep Şehir Hastanesi AÇILIŞI Yine ERTELENDİ! Açılış Hangi Tarihe Ertelendi? Alınan Personeller Ne Zaman İşe Başlayacak?
Bir türlü açılamaya Gaziantep Şehir Hastanesi'nin açılışı yine ertelenirken alımı yapılan Bin personelin ne zaman işe başlayacağı merak konusu oldu...

Yapımı ve açılışı yılan hikayesine dönen 1875 yatak kapasiteli, 334 poliklinik, 3 MR cihazı, floroskopi cihazı, 64 ameliyathane, 60 yeni doğan yoğun bakım yatağı ile 18 poliklinik destek odasını bünyesinde barındıran Gaziantep Şehir Hastanesi'nin açılışı yine ertelendi. Daha önce   Gaziantep Şehir Hastanesi'nin 15 Haziran'da kesin olarak açıklanacağı duyurulmuştu...

BİR TÜRLÜ AÇILAMAYAN HASTANE

Daha öncede kesin açılış tarihleri verilen Gaziantep Şehir Hastanesi'nin açılışı yine ertelendi...  Gaziantep Şehir Hastanesi'nin 15 Haziranda açılacağının açıklanması'ndan sonra Hastanede çalışmak için bin kişilik personel alımı yapılmıştı ve bu personellerin 10 Haziran'da işe başlayacağı duyurulmuştu yapılan yeni açıklamayla hastane'nin 1 Temmuz'da açılışın yapılacağı duyurulurken alım yapılan personellerinde işe başlama tarihi 20 Haziaran olarak duyuruldu!

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.