CHP’de Kemal Kılıçdaroğlu yeni kurmayları ile bir araya geldi! Kongre süreci için yeni kararlar!

CHP’de Kemal Kılıçdaroğlu yeni kurmayları ile bir araya geldi! Kongre süreci için yeni kararlar!
Cumhuriyet Halk Partisi’nde Kemal Kılıçdaroğlu, yeni kurmaylarını topladı ve kongre için karar belli oldu! Şimdi ise bütün gözler İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nda!

CHP MYK toplantısı sonrasında parti sözcüsü olan Faik Öztrak, açıklamalar yaptı. Yerel seçimlerin ilk gündem olduğunu ifade eden Faik Öztrak, seçim sürecinde bakanlık imkanlarının seferber edildiğini açıkladı. Montaj videolarının seçim sonuçlarını etkilemiş olduğunu açıklayan parti sözcüsü Faik Öztrak, ‘Türkçe bile konuşmayan yabanlar oy attı’ dedi. İşte konuya dair merak edilen detaylar!

‘HER 2 SEÇMENDEN BİRİ KEMAL BEYA OY KULLANDI’

Öztrak’ın toplantısından sonra yapmış olduğu konuşmasının satır başlıkları ise şu şekilde; ‘Ülkemizde neresinden bakarsanız bakın kirletilmiş olan meşru olmayan bir seçim süreci meydana geldi. Kemal Kılıçdaroğlu başta olmak üzere hepimiz çok çalıştık. Her 2 seçmenden biri oyunda Kemal Kılıçdaroğlu’nu tercih etti. Ama istenilen neticeye varamadık. Yılgınlığa uğramadan bütün yurttaşlarımızın haklarına sahip olacağız. CHP bir asırdır devam eden demokrasi mücadelesini sürdürecek. Biz bölen taraf değil birleştiren taraf olacağız. Seçim sonrasında özeleştirilemize devam etmekteyiz. Yerel seçimler için çalışmalara başladık.  Kongreler sürecinin bugün itibariyle başlatılmasına dair karar alındı. Asgari süreler dikkate alınarak hız ile tamamlanmasına dair karar alındı. Tüzüğün kimi maddelerinde değişim yapılması adında komisyon kurulacak. Örgütlerin yenilenip tazelenmesi de gündemde’ dedi.

YEREL SEÇİM ÇALIŞMALARI BAŞLADI

28 Mayıs seçimi sonrasında mağlubiyet ile ayrılan muhalefet kanadında değişim ve yenilik için adımlar atılmaya devam ediliyor. Yerel seçimler için hazırlıkların başlamış olduğu açıklandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.